Peugeot razširil ponudbo LGV

Aktualno, Novosti

Peugeot Slovenija je razširil ponudbo lahkih gospodarskih vozil (Partner – Expert in Boxer) še s štirikolesnim pogonom. Sistem 4×4 Dangel deluje samodejno in ne zahteva nikakršnega dodatnega upravljanja pri uporabi vozila. Enostaven za izkušene in neizkušene voznike. Sistem uravnava prenos navora na zadnja kolesa in se prilagaja vsaki situaciji, zagotavlja dobre vozne lastnosti in varno vožnjo […]

Peugeot Slovenija je razširil ponudbo lahkih gospodarskih vozil (Partner – Expert in Boxer) še s štirikolesnim pogonom.

peugeot 4x4 kombi 2013Sistem 4×4 Dangel deluje samodejno in ne zahteva nikakršnega dodatnega upravljanja pri uporabi vozila. Enostaven za izkušene in neizkušene voznike. Sistem uravnava prenos navora na zadnja kolesa in se prilagaja vsaki situaciji, zagotavlja dobre vozne lastnosti in varno vožnjo (npr. v zimskih razmerah). Pogonski sistem Dangel daje, kadar je oprijem dober, prednost pogonu samo na sprednja kolesa in tako optimizira porabo goriva. Sistem je zasnovan na preizkušenih mehanskih elementih, brez dodatka elektronike.

Paketi opreme so lahko Endurance, Performance in Extreme, medtem ko je mogoče izbirati že med znanimi dizelskimi HDi pogonskimi agregati (96 in 110 kW).


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine