Peugeot prenovil razstavni prostor na Elizejskih poljanah

Poslovno

Slavni naslov na Elizejskih poljanah, 136 avenue des Champs-Elysées, predstavlja povsem prenovljene prostore in potrjuje ambicije z vidika podobe znamke in dogodkov za javnost: po petih mesecih del se predstavlja prenovljen prostor Peugeot Avenue, ki vsako leto gosti več kot 2,5 milijona obiskovalcev. V središču svetovne avenije Peugeot ob svojem prodoru med vozila višjega razreda predstavlja […]

Slavni naslov na Elizejskih poljanah, 136 avenue des Champs-Elysées, predstavlja povsem prenovljene prostore in potrjuje ambicije z vidika podobe znamke in dogodkov za javnost: po petih mesecih del se predstavlja prenovljen prostor Peugeot Avenue, ki vsako leto gosti več kot 2,5 milijona obiskovalcev.

peugeot-avenue

V središču svetovne avenije Peugeot ob svojem prodoru med vozila višjega razreda predstavlja še prenovljen razstavni prostor Peugeot Avenue, ki je bil odprt leta 2000 in bo svoja vrata javnosti ponovno odprl po petih mesecih del. Obiskovalce pozdravlja nova fasada, ki spominja na črno-modro vitrino, na kateri je stiliziran lev. V notranjosti prostora Peugeot Avenue je 300 m2 površin v plemenitem dizajnu. Prostor je zasnoval oblikovalec Marc Ange, ustanovitelj podjetja Agence Bloom Room: “Želel sem, da bi podoba Peugeota fascinirala, da bi izražala mehansko silovitost, hitrost, živalsko moč leva … Povedano drugače, fizično sem želel prikazati sodobnost in eleganco Peugeota“.

Peugeot Avenue v Parizu je prestižen prostor, nosilec podobe tržne znamke in prostor, kjer se srečujeta Peugeot in javnost. Obiskovalci se seznanijo s tržno znamko in eksperimenti. Da bi spodbudili izmenjave in izkušnjo tržne znamke, bodo v prostoru Peugeot Avenue na voljo interaktivne naprave ter presenetljive, didaktične in zabavne izkušnje za odrasle in otroke. Vrata tega razstavnega prostora vsako leto prestopi 2,5 milijona obiskovalcev, od tega polovica iz tujine.