Peugeot partner turnirja Roland Garros 2012

Aktualno

Ob tej priložnosti je v Evropi in na Kitajskem pričel s trženjem novih omejenih serij Roland-Garros. V letošnjem letu Peugeotova flota šteje dvesto vozil. Poleg tega pa so letos v floti prvič prisotna vozila 208 in vozila s pogonskim…

Peugeot je poglobil partnerstvo s turnirjem Roland-Garros in znova potrdil svojo vlogo uradnega prevoznika odprtega prvenstva Francije v tenisu.
 

Ob tej priložnosti je v Evropi in na Kitajskem pričel s trženjem novih omejenih serij Roland-Garros. V letošnjem letu Peugeotova flota šteje dvesto vozil. Poleg tega pa so letos v floti prvič prisotna vozila 208 in vozila s pogonskim sklopom HYbrid4 oziroma s prvo popolno hibridno tehnologijo z dizelskim motorjem na svetu.

F715684A-AB39-11E1-B2C3-DA0166B94067

Roland-Garros, eden od štirih teniških turnirjev za Grand Slam, letos odpira svoja vrata za javnost med 22. majem in 10. junijem. Pariški turnir, ki ga prenašajo v več kot sto državah po vseh petih kontinentih, je za Peugeot izvrstna priložnost za oglaševanje na mednarodni ravni. Ob tej priložnosti se blagovna znamka loti intenzivnega oglaševanja preko najrazličnejših medijev.
 
Spodaj je posnetek z leta 1999, ko je v dvojicah nastopila tudi famozna Anna Kournikova.
 

V kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja. Vsekakor bomo veseli tudi vašega mnenja.