Peugeot Music

Aktualno, Zanimivosti

Peugeot uvaja inovativno glasbeno izkušnjo Peugeot Music. Koncept? Vsakemu posamezniku želijo omogočiti spoznavanje, širjenje in izmenjavo vrednot Peugeota skozi glasbo na pametnem telefonu ali tablici, v avtomobilu ter v razstavnih salonih Peugeot. V prvi vrsti je storitev Peugeot Music namenjena strankam in oboževalcem blagovne znamke Peugeot ter vsem ljubiteljem glasbe. Peugeot Music je mednarodni glasbeni program, ki […]

Peugeot uvaja inovativno glasbeno izkušnjo Peugeot Music. Koncept? Vsakemu posamezniku želijo omogočiti spoznavanje, širjenje in izmenjavo vrednot Peugeota skozi glasbo na pametnem telefonu ali tablici, v avtomobilu ter v razstavnih salonih Peugeot. V prvi vrsti je storitev Peugeot Music namenjena strankam in oboževalcem blagovne znamke Peugeot ter vsem ljubiteljem glasbe.

Peugeot Music je mednarodni glasbeni program, ki vsem ljudem, od koderkoli prihajajo, na vsakem računalniku, tablici ali pametnem telefonu ponuja Peugeotov glasbeni ambient. Ta digitalna platforma je sestavljena iz spletnega mesta peugeotmusic.com, ki je posvečeno izbranim lokalnim in mednarodnim ustvarjalcem, spletnega radia in digitalne skupnosti, posvečene storitvi Peugeot Music.

Peugeot-Music

Peugeot je za to storitev k sodelovanju povabil eno največjih mednarodnih glasbenih agencij, MBM Music, ki je specializirana za glasbeno celostno podobo velikih luksuznih znamk in se je znala poglobiti v Peugeotove vrednote ter jih pretvoriti v glasbo.

Peugeot MUSIC, mednarodna zvočna identiteta, povezana v internet

Spletni radio Peugeot Music uporabnike vabi k raziskovanju ekskluzivnih glasbenih programov. Člani skupnosti Peugeot Music bodo na spletnem mestu lahko komunicirali ter spremljali ekskluzivne vsebine, odkrivali nove talente ter poslušali neposredne prenose koncertov in intervjujev z ustvarjalci.
Spletni radio Peugeot bo najprej bo na voljo v novem PeugeotU 108 s sistemom Mirror Screen.