Peugeot in ATP najavila globalno partnerstvo

Poslovno

Peugeot in ATP sta 2.11.2015 najavila sklenitev globalnega partnerskega sodelovanja, ki bo steklo z letom 2016. V okviru tega partnerstva bo PEUGEOT postal uradni prevoznik ATP svetovne teniške turneje s svojo floto več kot 500 vozil. Peugeot je postal platinasti partner turneje ATP in pa tudi uradni prevoznik na več kot dvajsetih turnirjih ATP svetovne […]

Peugeot in ATP sta 2.11.2015 najavila sklenitev globalnega partnerskega sodelovanja, ki bo steklo z letom 2016. V okviru tega partnerstva bo PEUGEOT postal uradni prevoznik ATP svetovne teniške turneje s svojo floto več kot 500 vozil.

Peugeot je postal platinasti partner turneje ATP in pa tudi uradni prevoznik na več kot dvajsetih turnirjih ATP svetovne turneje. Več kot 500 modelov vozil 508, 3008, 5008 in Expert Tepee bo na vseh turnirjih poskrbelo za prevoze igralcev, VIP gostov ter uradnih in javnih oseb. Peugeot si je s tem zagotovil mednarodne marketinške pravice, reklamiranje na teniških igriščih in sodelovanje v programu gostoljubnosti na številnih turnirjih. Prek omenjenega partnerstva bo Peugeot stopil v stik z več kot 635 milijoni televizijskih gledalcev in bo svoja vozila ponudil na ogled več kot dvema milijonoma obiskovalcev raznih turnirjev.

Media Conference Peugeot / ATP - Peugeot Avenue - Paris le 02/11/2015

Peugeot je v svetu tenisa prisoten že več kot tri desetletja in ima med svojimi ambasadorji številna velika imena, kot so Novak Djoković, najboljši teniški igralec na svetu, pa tudi David Ferrer, Juan Martin del Potro, David Goffin, Jérémy Chardy, Benoît Paire, Tommy Robredo, Gilles Simon, Alize Cornet in Belinda Benčić. Peugeot je danes dodatno poglobil svojo dolgoletno predanost tenisu, saj bo odslej uradno prisoten v 160 državah skupaj z ATP svetovno turnejo in bo postal del njenega globalnega pečata.

“Peugeot je že dolgo časa povezan z našim športom, partnerstvo z ATP svetovno turnejo pa bo le še utrdilo njegov položaj nesporno najpomembnejše avtomobilske znamke v svetu tenisa,” je pojasnil Chris Kermode, predsednik turneje ATP. “Presrečni smo, da nam je uspelo v naraščajočo družino naših partnerjev privabiti tako renomirano mednarodno avtomobilsko znamko, kot je Peugeot. To nam je uspelo zahvaljujoč rekordnim številom obiskovalcem po celem svetu in našim platformam po meri, ki jih ponujamo našim sponzorjem.”

“Tenis je za Peugeot samoumevno področje izražanja, saj si s tem športom deli dinamičnost, dovršenost, eleganco in emocije. In ravno te vrednote so tiste, ki jih želimo ponuditi našim strankam. Peugeot sodeluje na turnirju Roland Garros že več kot 30 let. Najnovejše partnerstvo z ATP svetovno turnejo je samoumevno nadaljevanje naše zvestobe tenisu v mednarodnem kontekstu, ki bo Peugeot v pomoč pri reklamiranju po celem svetu, skozi celo leto.

Media Conference Peugeot / ATP - Peugeot Avenue - Paris le 02/11/2015

Izven teniških igrišč se bo Peugeot predstavljal tudi na strani ATPWorldTour.com, največjem digitalnem portalu za tenis z več kot 325 milijoni obiskov. Peugeot bo postal tudi glavni partner tedenskega magazina ATP World Tour Uncovered. Televizijska oddaja o svetovni turneji, ki jo vsak teden predvajajo v 170 državah, oboževalcem ponuja edinstven vpogled v zakulisje ATP svetovne turneje.