Peugeot GT line

Aktualno, Novosti

Z novo linijo GT Line bodo lahko stranke odslej izbrale stil in opremo izvedenk GT tudi za cenovno ugodnejše motorje. Ekskluzivna linija, ki je bila prvič predstavljena za peugeota 308 in 508, bo postopoma razširjena na celoten izbor vozil, začenši z modelom RCZ. Skupaj s peugeotoma 308 GT in 508 GT sta v prodajnem programu […]

Nova serija GT line

Z novo linijo GT Line bodo lahko stranke odslej izbrale stil in opremo izvedenk GT tudi za cenovno ugodnejše motorje. Ekskluzivna linija, ki je bila prvič predstavljena za peugeota 308 in 508, bo postopoma razširjena na celoten izbor vozil, začenši z modelom RCZ.

Skupaj s peugeotoma 308 GT in 508 GT sta v prodajnem programu zdaj na voljo tudi ekskluzivni in dinamični izvedenki, namenjeni pravim poznavalcem avtomobilov. Da jih bosta lahko dodobra navdušili, njuno močno osebnost tvorijo izrazit stil, izjemna zmogljivost in intenzivne vozniške izkušnje. Izvedenke GT so tako opremljene z najbolj zmogljivimi motorji.

Peugeot 380 GT line

Peugeot 308 GT line

Peugeot 308 GT Line, 308 SW GT Line

Peugeot 308 z linijo GT Line tako pri limuzini kot pri izvedenki SW ohrani iste dimenzije in tehnične podatke pridobi pa estetske atribute novega peugeota 308 GT. Na čisto posebni okrasni maski je logotip leva poudarjen s tremi kromanimi horizontalnimi črtami v obliki krempljev. Vse funkcije za osvetlitev vključujejo tehnologijo LED: visokokakovostni žarometi Full LED, smerni kazalniki s sekvenčnim prikazom, prednje meglenke. Skupaj z zadnjimi lučmi ima peugeot 308 GT Line kar 142 diod LED. Za peugeota 308 GT Line, ki je sicer opremljen s 17-palčnimi platišči z diamantnim učinkom Rubis, so za doplačilo na voljo 18-palčna platišča z diamantnim učinkom Diamant izvedenke 308 GT. Lega vozila na cesti je vizualno nižja zaradi okrasnih profilov na spodnjem delu karoserije, usmernika zraka v lakirani črni barvi in dekorativnih dodatkov, kot je dvojno ustje izpušne cevi. Na prednji okrasni maski, prtljažnih vratih in prednjih blatnikih ima nameščen logotip GT Line.

V potniškem prostoru odločno športni šivi rdeče barve krasijo sedeže v oblazinjenju iz materiala TEP/alkantare, poseben volan v perforiranem polnem zrnastem usnju, plošče vrat, armaturno ploščo in manšeto prestavne ročice. Tudi zaslon na dotik je v tej barvi, saj ima tematski motiv RedLine. Športen in visokorazredni notranji ambient dopolnijo še antracitna barva strehe in stebričkov, nerjavno jeklo na pragovih vrat ter aluminij na naslonu na noge in sklopu pedal. Za doplačilo je na voljo še paket Driver Sport Pack pri tistih motorjih, ki izpolnjujejo pogoje.

Peugeot 508 GT line

Peugeot 508 GT line

Peugeot 508 GT Line, 508 SW GT Line

Peugeot 508 GT Line in 508 SW GT Line sta bila deležna velikih sprememb novega peugeota 508, ki je bil predstavljen na svetovnem avtomobilskem salonu v Parizu. Pridobila sta zunanji stil z izrazitim značajem, ki ga še posebej poudarja navpično umeščena okrasna maska iz kromanega materiala, ki vključuje novo identiteto znamke z logotipom leva na sredini, prednjima žarometoma Full LED in prednjima meglenkama z diodami LED. K stilu zunanjosti prištevamo tudi posebna 18-palčna platišča z diamantnim rezom in dekorativno dvojno ustje izpušne cevi na zadnji vezni steni. Peugeot 508 SW GT Line je poleg tega opremljen še z dodatno zatemnjenimi bočnimi stekli in panoramsko stekleno streho. Podpis  GT Line se nahaja na okrasni maski in prednjih blatnikih.

Potniški prostor poudarjajo okrasni šivi rdeče barve na sedežih v kombinaciji usnja in blaga Marston Tramontane, preprogah in manšeti prestavne ročice. Na 7-palčnem zaslonu na dotik, ki je nameščen na sredini armaturne plošče in ga krasi tematski motiv RedLine, se prikazuje slika, ki jo posname kamera za pomoč pri vzvratni vožnji. Med tehnološko opremo sodijo tudi nadzor mrtvih kotov, prostoročni dostop in zagon ter barvni prosojni zaslon za prikaz podatkov.

Nova serija GT line

Nova serija GT line

Peugeot RCZ GT Line

Peugeota RCZ GT Line, ki je opremljen z 19-palčnimi aluminijastimi platišči Technical Grey, prepoznamo po ksenonskih žarometih z masko Titane, zunanjih ogledalih v svetleči črni barvi, rdeči obrobi na okrasnih kolesnih pokrovčkih, dvojnem ustju izpušne cevi in monogramu GT Line na okrasni maski. V potniškem prostoru rdeči okrasni šivi krasijo športen volan manjših dimenzij, preproge, manšeto prestavne ročice, sedeže v usnju alkantara, armaturno ploščo, plošče vrat in usnjene vstavke na vratih. Varnostne pasove poživi rdeča obroba.