Peugeot Expert Tepee prejel nagrado

Aktualno

Peugeot Expert Tepee, v različici 2.0 HDi FAP 163, je dobil nagrado za prostornost in uporabnost za Taxi leta 2012/2013. Nagrado, ki jo podeljuje revija The Official Taxi, je rezultat glasovanja bralcev, predstavnikov novinarjev s področja avtomobilizma ter predstavnikov zveze taksistov.

Peugeot Expert Tepee, v različici 2.0 HDi FAP 163, je dobil nagrado za prostornost in uporabnost v tekmovanju za Taxi leta 2012/2013.

 
Nagrado, ki jo podeljuje revija The Official Taxi, je rezultat glasovanja bralcev, predstavnikov novinarjev s področja avtomobilizma ter predstavnikov zveze taksistov.
 
F9CC2976-3215-11E2-B07E-E7A465B94067
 
Med 27 nominiranci  je žirijo prepričal Peugeot Expert Teepe predvsem zaradi svojih prednosti, ki jih ima pred konkurenco, kajti to vozilo združuje, racionalnost, ki jo pogojuje njegova prostornost in dobro počutje, h kateremu prispeva zlasti položaj pri vožnji, ki je primerljiv z enoprostorskimi vozili. Zahvaljujoč izjemno prilagodljivi notranjosti Peugeot Expert Tepee lahko sprejme do 9 oseb in pri tem zagotavlja raven udobja, ki je na ravni enoprostorcev, hkrati pa pod zadnjo polico ohranja velik prtljažnik s prostornino do 1.239 dm3, kar je bistvenega pomena za prevoz potnikov in njihove prtljage.
 
Posebna pozornost je bila posvečena dodatnemu znižanju emisij CO2. V vozilo so vgrajeni najnaprednješi HDi motorji Euro 5 ,kateri so znani po svoji prožnosti, zanesljivosti in ekonomičnosti.