Petter Solberg s knjigo Usodna strast

Avtomobilizem, Slovenija, Šport, WRC

Petter Solberg, svetovni prvak v reliju iz sezone 2003 in udeleženec več kot 188 relijev za svetovno prvenstvo, je napisal nagovor za slovensko knjigo o reliju Usodna strast. Znameniti norveški dirkač je knjigo tudi dobil, prelistal in se z njo fotografiral. Petter Solberg, ki se je v svoji dolgoletni karieri voznika relija na najvišji svetovni […]

Petter Solberg, svetovni prvak v reliju iz sezone 2003 in udeleženec več kot 188 relijev za svetovno prvenstvo, je napisal nagovor za slovensko knjigo o reliju Usodna strast. Znameniti norveški dirkač je knjigo tudi dobil, prelistal in se z njo fotografiral.

peter solberg & usodna strast 2013Petter Solberg, ki se je v svoji dolgoletni karieri voznika relija na najvišji svetovni ravni uveljavil kot eden najbolj karizmatičnih voznikov, je bil s svojo neizmerno energijo, zanosom in sposobnostjo motiviranja malodane edina prava izbira za pisca nagovora za knjigo Usodna strast.

“Vsak, ki me pozna, vam lahko potrdi, da je moja strast do relija brezmejna. To je moje življenje. Menim, da vsakomur od vpletenih v ta čudovit šport, ki nas je tako priklenil nase in nas tako fascinira, te štiri besede združujejo vse, kar moramo vedeti,” je v svojih uvodnih vrsticah zapisal Solberg.

Norvežan, ki je do zdaj odpeljal že več kot 188 relijev za svetovno prvenstvo, trinajstkrat zmagal in osvojil 456 hitrostnih preizkušenj na svetovnem prvenstvu, je knjigo Usodna strast dobil, prelistal in se z njo tudi fotografiral. S prevodom ključnih delov je tudi Solberg dobil vpogled v bistvo prve slovenske knjige o reliju, ki se je zelo dobro prijela tudi med slovenskimi ljubitelji bencinskih športov.