Petrol tudi v Poreču

Aktualno

Petrol tudi na Hrvaškem širi svojo maloprodajno mrežo. Tako je pred nekaj dnevi, zadnje dni v juliju 2011, odprl nov bencinski servis ob istrski obali, v starinskem mestecu Poreč, kamor se vsako leto podajo številni turisti, ki jih privlači neokrnjena…

Petrol tudi na Hrvaškem širi svojo maloprodajno mrežo. Tako je pred nekaj dnevi, zadnje dni v juliju 2011, odprl nov bencinski servis ob istrski obali, v starinskem mestecu Poreč, kamor se vsako leto podajo številni turisti, ki jih privlači neokrnjena narava in se navdušujejo nad ostanki zgodovine.

 
C7F4EA84-BD98-11E0-9A1D-728565B94067Ker pa smo vsi bolj ali manj razvajeni, si ob tem želimo tudi čim večje udobje in brezskrbnost. Vsaj delček tega jim poslej nudi Petrolov bencinski servis s svojo široko ponudbo – z novo generacijo aditiviranih pogonskih goriv in avtoplinom, kurilnim oljem, široko ponudbo trgovskega blaga, s plinskimi jeklenkami, vstopnicami za najrazličnejše športne in kulturne prireditve, avtomatsko avtopralnico in mini kavarno. Posebna novost  pa je brezplačen Wi-Fi dostop do interneta, ki bo postal stalnica na večini bencinskih servisov Petrola na Hrvaškem.
 
Bencinski servis v Poreču dosega s svojo ponudbo, opremo in storitvami  visok standard kakovosti, ki je značilen za celotno mrežo, in ga je prepoznal tudi evropski avtoklub Euro Test, ki je Petrolov bencinski servis Desinec 2 Jug letos uvrstil na prvo mesto na Hrvaškem in med pet najboljših v Evropi.
 
“Doživetje, ki ga nudi novi najsodobnejši bencinski servis v Petrolovi mreži, je zares edinstveno. Običajne storitve, ki so jih kupci vajeni na domačih servisih, smo dvignili na višjo raven, uvedli pa smo tudi nekatere novosti na trgu, kot je uporaba brezplačnega interneta na celotnem področju bencinskega servisa. Izjemno ponosen sem na to, da je prav Petrol postavil najvišje standarde opreme in storitev, še bolj pa me veseli, da te standarde dodatno zvišujemo z vsakim novim bencinskim servisom, kar potrjuje tudi novi objekt v Poreču,” je izjavil David Korošec, novi predsednik uprave Petrola Hrvatske d.o.o.
 
Z odprtjem 83. bencinskega servisa je skupina Petrol dodatno utrdila mesto drugega največjega ponudnika naftnih derivatov na Hrvašekm, vendar njena vlaganja s tem še niso zaključena. Gradnjo namerava pospešiti, tako da bo do leta 2014 imela v državi 100 bencinskih servisov.
 
Novi bencinski servis v Poreču bodo spremljale številne promocijske akcije, v katerih bo Petrol kupce, ki bodo prišli po najbolj kakovostne naftne derivate in  storitve, razveselil tudi z bogatimi nagradami.