Petrol odprl prvi Tip Stop Vianor

Aktualno

Petrol tudi v letošnjem letu nadaljuje z zastavljeno strategijo širjenja svoje dejavnosti. Danes sta član uprave družbe Petrol mag. Rok Vodnik in predstavnik družbe Nokian Tyres Olli Nuutila, odprla prvo servisno delavnico Tip Stop Vianor na Letališki cesti v Ljubljani.

Petrol v letošnjem letu nadaljuje z zastavljeno strategijo širjenja. Danes sta član uprave družbe Petrol mag. Rok Vodnik in predstavnik družbe Nokian Tyres Olli Nuutila, odprla prvo servisno delavnico Tip Stop Vianor na Letališki cesti v Ljubljani. Nova servisna delavnica je namenjena vsem vrstam vozil od osebnih do tovornih.

Družba Petrol nadaljuje uspešno sodelovanje s finskim izdelovalcem pnevmatik Nokian. Servisne delavnice Tip Stop so po natančno desetih letih doživele prenovo in nadgradnjo hkrati. Odslej bodo namreč nosile ime Tip Stop Vianor. Odprtju prve tovrstne servisne delavnice na Letališki cesti v Ljubljani bo sledila prenova tudi preostalih sedmih Tip Stop delavnic, do konca leta 2014 pa tudi širitev na skupno 15 servisnih delavnic Tip Stop Vianor po vsej Sloveniji. S tem se bo Slovenija pridružila mednarodni verigi Vianorjevih servisnih delavnic, ki jih je skupno že več kot 1.100 v 18 evropskih državah.

petrol tip stop vianor

V delavnicah Tip Stop Vianor so na voljo tako vulkanizerske storitve za vse vrste vozil kot tudi vse klasične avtoservisne storitve za osebna, dostavna in tovorna vozila. V Petrolu načrtujejo tudi širitev storitev, ki bodo na voljo v servisnih delavnicah Tip Stop Vianor in sicer na vgradnjo avtoplinskih sistemov in drugih servisnih storitev. Delavnice odlikuje vrhunska kakovost storitev in konkurenčne cene. Z marcem je tako strankam na voljo posebna ponudba nakupa in menjave pnevmatik ter nakupa in menjave motornega olja.

V servisnih delavnicah Tip Stop Vianor bo Petrol iskal sinergijo med eno izmed osnovnih dejavnosti, trgovanjem z naftnimi derivati ter zastopništvi za druge blagovne znamke. V delavnicah Tip Stop Vianor bo tako mogoče kupiti motorno olje vrhunske kakovosti Petrol Texaco ter druga olja in maziva omenjene blagovne znamke, kot tudi vrhunske pnevmatike znamke Nokian in drugih priznanih proizvajalcev.

Ob odprtju je član uprave družbe Petrol, mag. Rok Vodnik dejal: »Servisne delavnice Tip Stop Vianor so nova pridobitev družbe Petrol. V njih bodo uporabniki v vsakem trenutku deležni najboljših servisnih storitev po konkurenčnih cenah. Nenazadnje v njih bo doma skandinavska kakovost in natančnost, ki ju bo spremljala slovenska marljivost.«

Vianor je blagovna znamka servisnih delavnic za prevozna sredstva finske gumarske družbe Nokian. Prve delavnice so bile odprte na Finskem, danes pa mreža servisnih delavnic Vianor obsega več kot 1.100 delavnic po vsem svetu, najbolj razširjene so v Skandinaviji in v Rusiji.