Petra in Audi, idealna partnerja

Aktualno

V sredo, 8. junija 2011 je podjetje Porsche Slovenija predpremierno predstavilo nov kompaktni športni terenec Audi Q3, ki bo avtomobilske sladokusce razveselil oktobra letos. Prireditev je v steklenem traktu Narodne galerije povezala navdušence…

95E53FD0-9656-11E0-880A-814165B94067V sredo, 8. junija 2011 je podjetje Porsche Slovenija predpremierno predstavilo nov kompaktni športni terenec Audi Q3, ki bo avtomobilske sladokusce razveselil oktobra letos.

 

Prireditev je v steklenem traktu Narodne galerije povezala navdušence nad blagovno znamko Audi in podpornike obetajočih mladih športnikov. Gostje so sodelovali na posebni dražbi fotografij Petre Majdič, ki jih je na dan njenega nepozabnega olimpijskega podviga posnel priznani fotograf Aleš Fevžer. Izkupiček je bil v celoti namenjen podpori mladim slovenskim reprezentantom v smučarskih tekih.

»Mladim bi rada predala svoje znanje in izkušnje ter jih spodbudila k preseganju meja. Vsako preseganje meja zaznamuje človeka, njegovo bližnjo in širšo okolico«, je željo po pomoči mladim talentom v smučarskem teku na predpremieri Audija Q3 z dobrodelno noto opisala Petra Majdič, legenda lanskih olimpijskih iger v Vancouvru.

Majdičeva se je v pogovoru z gosti spomnila lastnih športnih začetkov in poudarila predvsem pomembnost podpore tistih, ki verjamejo v uspeh športnika: »Take podpore se nikdar ne pozabi, zato bi se rada še enkrat zahvalila vsem, ki ste mi stali ob strani – in med njimi je prvi Audi Slovenija, moj zvesti, tihi in iskreni spremljevalec.«

Dogodek je bil tudi ekskluzivna priložnost za predpremierno predstavitev novega kompaktnega športnega terenca Audi Q3, ki bo po besedah Francija Bolte, direktorja znamke Audi pri Porsche Slovenija, s svojo kompaktnostjo, športnostjo, učinkovitostjo in prilagodljivostjo na novo zarisal značaj tega razreda vozil: „Svet se spreminja vse hitreje, zahteve po mobilnosti pa postajajo vedno bolj kompleksne. Audi je zato razvil edinstven, varen in varčen športni terenec Q3. Ponosni smo nanj in vanj polagamo velike upe, saj je zgrajen na novih pričakovanjih – pričakovanjih, ki jih imate vi – nova generacija voznikov.“

Prireditev je popestrila pevka Eva Moškon s skupino Electric Venom Agency (E.V.A.), prireditev pa je povezoval igralec Primož Ekart.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine