Optimizirana organizacija za kreiranje vrednot

Aktualno, Poslovno

Yves Bonnefont, generalni direktor znamke DS, je najavil organizacijsko strukturo znamke DS in imenoval vodstveni kader: ” Naša tesno povezana organizacija združuje ljudi, ki bodo dodatno utrdili pozicijo znamke DS na trgu in pospešili njen razvoj kot prestižne blagovne znamke,” pojasnjuje. Novo organizacijo sestavljajo trije direktorji, vsak za svoje svetovno razširjeno področje: – Direkcijo za […]

Yves Bonnefont, generalni direktor znamke DS, je najavil organizacijsko strukturo znamke DS in imenoval vodstveni kader: ” Naša tesno povezana organizacija združuje ljudi, ki bodo dodatno utrdili pozicijo znamke DS na trgu in pospešili njen razvoj kot prestižne blagovne znamke,” pojasnjuje.

Novo organizacijo sestavljajo trije direktorji, vsak za svoje svetovno razširjeno področje:
– Direkcijo za produkte, razvoj in rentabilnost bo od 1. junija dalje vodil Eric Apode.
– Za direkcijo za marketing in prodajo bo odgovoren Arnaud Ribault, trenutni generalni direktor znamke DS znotraj mešane družbe Changan PSA Automobiles (CAPSA). Svojo novo funkcijo bo nastopil jeseni 2014. V vmesnem obdobju bo to funkcijo opravljal Yves Bonnefont.
– Direkcijo za strateški razvoj in izkušnje znamke bo od samega začetka vodil Philippe Claverol.

dc-citroen

Vzporedno s tem bodo s 1. junijem vsi direktorji znamke Citroën v vseh državah po svetu, razen na Kitajskem, imenovani za direktorje znamke DS. To funkcijo bodo opravljali poleg trenutnih zadolžitev.