Opel ADAM VR46 Limited Edition

Aktualno

Valentino Rossi je, kljub številnim možnostim individualizacije malega mestnega avtomobila, želel ustvariti njemu edinstvenega ADAMA.

Valentino Rossi je, kljub številnim možnostim individualizacije malega mestnega avtomobila, želel ustvariti njemu edinstvenega ADAMA. Tako je zaživela posebna izdaja VR|46 Limited Edition, različica z izrazitimi in prepoznavnimi potezami. Večkratni svetovni prvak je dal prosto pot domišljiji in dodal osebno noto živahnemu ADAMU, pri čemer je sledil svojim strastem: energičnosti, dinamičnosti in športnosti ter tako ustvaril avto, ki izstopa iz množice.

Vse značilnosti, ki jih najdemo v malem urbanem avtomobilu modernega življenskega sloga z neomejenimi možnostmi za prilagoditev, postavljajo ADAMA med najbolj vsestranske in unikatne predstavnike avtomobilističnega sveta.

Valentino-in-Opel-ADAM-VR46

Ekskluzivnost je še bolj očitna v seriji VR|46, ki je zasnovana na športni osebnosti različice ADAM Slam, vendar v primerjavi s slednjim prinaša edinstvene elemente, kot je barvna streha. Le-ta je na voljo v ogljeni črni, mat črni ali mat sivi barvi in se ujema z naborom štirih zunanjih barv – kovinsko črni, rumeni, rdeči in beli, ter tako omogoča sestavo 12 različnih izgledov. Za popoln učinek poskrbi logo VR|46 v Valentinovi fluorescentno rumeni barvi, ki krasi nekatere površine vozila v sijajno črni barvi, kot so npr. pragovi. Dolg seznam dodatne opreme ADAMA nato kupcu omogoča še dodatno personalizacijo po svojem okusu in željah.

Opel ADAM me je takoj prepričal, a ne le s svojimi privlačnimi linijami, opremo in tehnologijo. Res se mi zdi zabavna možnost poosebljanja ADAMA s številnimi možnostmi. Preizkusil sem toliko različnih kombinacij, da se niti ne spomnim koliko, a zagotovo dovolj, da sem našel idealno zase” je dejal Valentino Rossi.

ADAM VR|46 in Valentino Rossi bosta obraz nove celostne komunikacijske kampanje v Italiji, ki bo vključevala tudi digitalne medije.