Opel Adam ROCKS Concept

Aktualno, Novosti, Saloni

Z 61.000 izvedbami zunanjosti in skoraj 82.000 izvedbami notranjosti ter z naprednim IntelliLink informacijsko zabavnim sistemom, je Opel ADAM avtomobil sodobnega življenjskega sloga nesporen prvak individualizacije. Na avtomobilskem salonu v Ženevi bo Opel prikazal rezultat svojevrstne raziskave možnih smeri nadaljnje individualizacije ADAMA in predstavil študijo urbanega mini-crossoverja, ki ga je poimenoval ADAM ROCKS. Z novo […]

Z 61.000 izvedbami zunanjosti in skoraj 82.000 izvedbami notranjosti ter z naprednim IntelliLink informacijsko zabavnim sistemom, je Opel ADAM avtomobil sodobnega življenjskega sloga nesporen prvak individualizacije.

Na avtomobilskem salonu v Ženevi bo Opel prikazal rezultat svojevrstne raziskave možnih smeri nadaljnje individualizacije ADAMA in predstavil študijo urbanega mini-crossoverja, ki ga je poimenoval ADAM ROCKS. Z novo trivratno izvedbo dolžine 3,7 m, mišičastih proporc, ostrega dizajna in zložljive strehe odkriva ADAM ROCKS ob vsem možnost vzpostavitve povsem novega segmenta vozil na trgu.


opel adam rocks spredaj 2013 
opel adam rocks zadaj 2013

Z željo prikazati kako je še mogoče obogatiti in dodatno razviti ADAMOV program praktično neomejenih možnosti edinstvene individualnosti ter skorajda neštetih osebnostnih izvedb, je bil ROCKS Concept ustvarjen za vse, ki si želijo osebne svobode brez utrjenih cest, izven urbanih območij. Inspiracijo zanj so snovalci našli v Parkour urbanih atletih. Zato je širši, z večjim odmikom od podlage, ob tem ostrejši in kompaktnejši. Izvirnost ADAM ROCKSA je dodatno izpostavljena s svojevrstnim občutkom osebne svobode, ki ji povsem nove razsežnosti zagotavlja podoba kabrioleta s platneno zložljivo streho z neomejenim pogledom v nebo. Platno je razpeto po vsej dolžini in širini strehe, do zadnjih stebričkov.

opel adam rocks spredaj postrani 2013»S še bolj vpadljivim dizajnom, kot ostali ADAMI, je ROCKS izjemen dokaz kolikšen potencial individualizacije se še skriva v našem malem avtomobilu sodobnega življenjskega sloga tudi po tem, ko je že prišel med kupce. Združuje nepopustljivost in ostrino crossoverja s sproščenostjo vožnje pod milim nebom,« pravi Malcom Ward, direktor dizajna pri Oplu. Ob tem takole utemelji Oplov novi študijski avtomobil: »Je simbol vzpostavljanja novih modnih smernic, s katerimi želijo aktivni vozniki izstopiti iz množice. ADAM ROCKS je eden izmed možnih odgovorov, kako je mogoče dodatno razvijati že v osnovi popolnoma izviren avtomobil – in ostali nas bodo pri tem sledili.«

Rock novega študijskega ADAMA bo na avtomobilskem salonu v Ženevi »donel« na Oplovem razstavnem prostoru v hali 2.