OMV v Brestovici pri Komnu odprl nov bencinski servis

Aktualno, Zanimivosti

Vsi, ki jih pot vodi po primorskem krasu in skozi Brestovico, se lahko od 19. marca ustavijo na novo odprtem bencinskem servisu OMV Brestovica. Na tem že 106. bencinskem servisu v mreži družbe OMV Slovenija se lahko oskrbijo z vrhunskima gorivoma OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel obenem pa postanek na poti izkoristijo za […]

OMV v Brestovici pri Komnu odprl nov bencinski servis

Vsi, ki jih pot vodi po primorskem krasu in skozi Brestovico, se lahko od 19. marca ustavijo na novo odprtem bencinskem servisu OMV Brestovica.

Na tem že 106. bencinskem servisu v mreži družbe OMV Slovenija se lahko oskrbijo z vrhunskima gorivoma OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel obenem pa postanek na poti izkoristijo za nakupe v manjši, z visokokakovostnimi izdelki dobro založeni trgovini. Seveda bodo vsi gostje, člani Kluba zvestobe OMV Smile & Drive, za vsako točenje goriva in nakupe izdelkov iz trgovinske ponudbe prejeli tudi točke zvestobe.

OMV v Brestovici pri Komnu odprl nov bencinski servis

Na servisu, ki je zgrajen v skladu z najsodobnejšimi standardi, so na voljo štiri točilna mesta. Vse goste vabijo, da se ob priložnosti oglasijo na servisu, saj bodo z veseljem poskrbeli zanje ter za njihova vozila in sicer vsak dan od 7. do 19. ure. V obdobju podaljšanega delovnega časa, ki se začne 1. aprila, pa do 20. ure.