OMV Slovenija: Klub Smile & Drive

Aktualno

Gostje bencinskih servisov OMV Slovenija se lahko sedaj včlanijo v Klub zvestobe OMV Smile & Drive, ki jim prinaša številne ugodnosti, katere res potrebujejo.

Omv

Gostje bencinskih servisov OMV Slovenija se lahko sedaj včlanijo v Klub zvestobe OMV Smile & Drive, ki jim prinaša številne ugodnosti, katere res potrebujejo. Člani lahko točke, ki jih zberejo s točenjem goriva, nakupi in ostalimi storitvami na bencinskih servisih, brez doplačila koristijo za izdelke in storitve ali pa jih unovčijo ob nakupu kolekcij priznanih blagovnih znamk, ki so jim ekskluzivno na voljo.

OMV Slovenija predstavlja Klub zvestobe Smile & Drive, ki nagrajuje prav vsak obisk gostov na bencinskem servisu. Člani se ob prijavi v klub lahko odločijo med standardno kartico ali mini kartico v obliki obeska za ključe. Takoj lahko začnejo z zbiranjem točk zvestobe, pri čemer vsak liter goriva oziroma vsak evro nakupa prinaša eno točko zvestobe. Člani pa lahko pridobijo tudi dodatne točke pri nakupu številnih izbranih izdelkov na bencinskih servisih OMV in tako še hitreje pridejo do želene ugodnosti.

 omv drive & smile 2014

Z novo storitvijo želi OMV Slovenija svojim gostom ponuditi možnost, da prihranijo denar za številne izdelke in storitve, ki jih res potrebujejo. Klub zvestobe Smile & Drive se tako od podobnih programov loči predvsem po koriščenju točk za takojšnje ugodnosti, ki so gostom na voljo brez doplačila. Obenem pa lahko člani ekskluzivno koristijo posebne ugodnosti ob nakupu izbranih kolekcij priznanih blagovnih znamk. Prvo tovrstno ugodnost predstavlja kolekcija profesionalne posode Tefal – Jamie Oliver. Z nakupom vsaj enega izdelka iz omenjene kolekcije se člani avtomatično uvrstijo tudi v žrebanje za nagradno igro, v kateri OMV podarja pet izletov za konec tedna v London za dve osebi.

Prednosti kluba sta tudi 24-mesečna veljavnost zbranih točk ter enostavna in seveda brezplačna prijava. Gostje lahko prijavnico izpolnijo in jo izročijo prodajalcu na najbližjem bencinskem servisu OMV, jo pošljejo po pošti ali pa se prijavijo preko uradne spletne strani. Z zbiranjem točk začnejo nemudoma, s koriščenjem ugodnosti pa ob zaključeni prijavi.

Klub zvestobe Smile & Drive so že uvedli po nekaterih ostalih evropskih državah, kjer so ga gostje bencinskih servisov sprejeli z navdušenjem. OMV Slovenija je program zvestobe vzpostavil tudi na podlagi raziskave, ki jo je avgusta 2013 opravil med slovenskimi potrošniki. Slednja je pokazala, da si kar 76 odstotkov Slovencev želi, da bi jim tudi OMV Slovenija ponudil svoj program zvestobe, največ interesa pa so izkazali posamezniki med 35. in 44. letom.

OMV Slovenija bo članom kontinuirano ponujal posebne akcije, dopolnjeval ponudbo ugodnosti in jih obveščal o priložnostih, ki bodo prinašale dodatne točke. Vse informacije o tekočih akcijah bodo članom kluba na voljo preko spletne strani, kjer si bodo lahko ogledali tudi stanje točk.

Prva izmed tovrstnih akcij pa je podarjenih 50 točk ob vpisu oziroma včlanitvi v Klub zvestobe Smile & Drive.