Odkrit Mini Countryman Coupe – Paceman

Aktualno, Zanimivosti

Po uspehu petvratnega Countymana in uspehu trivratnega Range Rover Evoquea je hitro postalo jasno, da bo tudi MINI nekaj naredil v tej smeri. Posneli smo testnega Pacemana oziroma Countrymana Coupe na testni vožnji v okolici Gradca.

Po uspehu petvratnega Countymana in še večjemu uspehu trivratnega Range Rover Evoquea je hitro postalo jasno, da bo tudi MINI nekaj naredil v tej smeri.
 

V video smo ujeli testnega Pacemana oziroma Countrymana Coupe na poskusni vožnji v okolici Gradca. Vozilo z nemškimi registrskimi tablicami se očitno že na veliko testira v Avstriji, kjer se bo v tovarni MAGNA Steyr izdelovalo.

A0EFCFAE-EB68-11E1-9C29-91B165B94067

Podrobnosti o novem modelu bodo objavljene že septembra na pariškem avto salonu. V proizvodnjo in prodajo pa naj bi trivratnega terenskega MINI-ja videli v začetku leta 2013.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine