Občutki nagrajenke po GHD Lučine

Aktualno, Zanimivosti

Po elektronski pošti se nam je oglasila Urša Mrak, ena izmed dveh srečnih nagrajenk, ki sta dobili priložnost se zapeljati s pravim dirkalnikom Fiat Grande Punto na minuli gorsko-hitrostni dirki Lučine, ki je potekala med 13. in 14. avgustom 2011 na cesti…

Po elektronski pošti se nam je oglasila Urša Mrak, ena izmed dveh srečnih nagrajenk, ki sta dobili priložnost se zapeljati s pravim dirkalnikom Fiat Grande Punto na minuli gorsko-hitrostni dirki Lučine, ki je potekala med 13. in 14. avgustom 2011 na cesti med Todražem in Lučinami.

 
B2893A3C-CCBC-11E0-9CBD-B53D66B94067Urša, ki je zmagala s sloganom “Avto.Over.Net, avtomobilski svet v splet ujet”, je strnila misli: “Še enkrat se zahvaljujem za vožnjo z dirkalnikom, ki je bila nora izkušnja in bo zagotovo ostala v dolgotrajnem spominu. Kot popolnoma laična navdušenka sem bila očarana nad vsem – floto živahnih dirkalnikov, prodornim zvokom navitih motorjev, vonjem po bencinu in prežganih gumah… Pa tisto noro vznemirjenje, ki me je prevevalo ob štartu, telo je bilo nabito z adrenalinom, a popoln občutek varnosti, ki jo nudi dirkalnik in Jaka kot osredotočen, zanesljiv voznik… in nato pospeški, ovinki… the sky is the limit . V cilju je bila prva misel: “Želim si še!”. Upam, da se srečamo kmalu na kakšnem podobnem dogodku. Bom budno spremljala nagradne igre na avto.over.net, sploh zdaj, ko ima stran tako lep slogan, hehe.”
 
Približno kako je zgledala vožnja Urše z voznikom Jakom Marinškom pa si lahko pogledate v spodnjem videu – le malce hitreje sta šla.