EuroBasket 2013 in novi BMW serije 4

Aktualno

BMW Group Slovenija je bil uradni avtomobilski partner največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije – EuroBasket 2013, ki je potekal med 4. in 22. septembrom 2013.

BMW Group Slovenija je bil uradni avtomobilski partner največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije – EuroBasket 2013, ki je potekal med 4. in 22. septembrom 2013. BMW Group Slovenija je s svojimi učinkovitimi vozili pripomogel, da je organizacija tako pomembnega dogodka bila na visokem nivoju.

Ne le to, BMW Group Slovenija je tudi poskrbel za ekskluzivno predpremiero novega BMW serije 4 Coupé, ki so si ga gledalci z VIP vstopnicami lahko ogledali v Areni Stožice. 

bmw 4 2013Novi BMW serije 4 Coupé naznanja začetek novega coupé obdobja pri BMW. Lansiran kot četrta generacija športnega, srednje velikega BMW Coupé, novi BMW serije 4 Coupé uteleša resnično bistvo estetske privlačnosti in dinamike v premium razredu. S svojimi stilnimi elementi napoveduje močno navzočnost na cesti, izjemno dinamično stabilnost in veliko užitka v vožnji. Novi BMW serije 4 Coupé resnično predstavlja pojem uravnoteženosti razmerij ter najnovejše poglavje na področju razvoja. »4« v nazivu napoveduje novo ero za Coupé, obenem pa ne poudarja le edinstvene oblike, ampak tudi večjo tehnično raznolikost od sorodnih modelov BMW serije 3.