Novo obdobje za novo Škodo Superb

Novosti

Novi Škoda Superb s svojim emocionalnim nabojem predstavlja nov vrhunec v srednjem avtomobilskem razredu. Tik pred svetovno premiero, ki bo 17. februarja v Pragi, so pri Škodi razkrili prve zunanje detajle novega paradnega modela, ki na impresiven način poudarjajo njihove brezkompromisno visoke ambicije na področju oblikovanja. Iz predstavljenih oblikovnih elementov je razvidna ljubezen do detajlov […]

Novi Škoda Superb s svojim emocionalnim nabojem predstavlja nov vrhunec v srednjem avtomobilskem razredu.

Tik pred svetovno premiero, ki bo 17. februarja v Pragi, so pri Škodi razkrili prve zunanje detajle novega paradnega modela, ki na impresiven način poudarjajo njihove brezkompromisno visoke ambicije na področju oblikovanja. Iz predstavljenih oblikovnih elementov je razvidna ljubezen do detajlov pri oblikovanju in izdelavi.

Skoda-superb-2015

Novi Škoda Superb od sprednjega dela do zadka navdušuje z jasno geometrijo, markantno zasnovanimi površinami, tridimenzionalnimi oblikami in elegantnimi linijami. Preciznost tudi pri najmanjših podobnostih, to je bilo vodilo pri snovanju novega parad­nega modela, pravijo, da je bilo delo opravljeno tako natančno, temeljito in premišljeno kot še nikoli doslej. Z novimi, ostrimi potezami se predstavlja kristalasta grafična podoba luči novega Superba, uporaba geometrijskih trikotnih oblik in tridimenzionalne obline ustvarjajo markantno in svojsko podobo, ki sloni na tradicio­nalni češki umetnosti steklarskih mojstrov.

Svetovna premiera novega Superba bo 17. februarja v Forumu Karlín v Pragi.

Škoda Superb je od leta 2001 paradni konj Škodine modelske palete. Do danes (podatki so z dne 31. 1. 2015) je bilo prodanih že več kot 700.000 primerkov modela Škoda Superb prve in druge generacije.