Novi MINI salon v LJ

Aktualno

A-Cosmos, d.d. pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW in MINI, je z atraktivnim otvoritvenim dogodkom v Ljubljani na Celovški cesti odprl MINI salon. V novem prodajnem salonu MINI bodo tudi skrbeli za svetovanje in servisiranje vozil MINI.

DA465E0A-6A98-11E0-9A66-383E65B94067A-Cosmos, pooblaščeni prodajalec in serviser vozil MINI, je odprl moderen MINI salon na 150m2, ki bo stranke in ljubitelje znamke MINI pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo. Novi MINI salon se nahaja na lahko dostopni lokaciji na Celovški cesti v Ljubljani. Ob odprtju je v novem salonu zaposlenih 5 strokovnjakov, ki bodo skrbeli za zadovoljstvo strank ter MINI doživetje, ki ga obljublja  ta edinstvena znamka.  

 
Večerni otvoritveni dogodek je bil MINI doživetje.
 
“MINI svet” sta uradno otvorila Tjaša Ficko, podžupanja Mestne občine Ljubljana in Jože Šolar, predsednik uprave  A-Cosmos d.d. Več kot štristo gostov sta nagovorila tudi Miha Ažman, generalni direktor BMW Group Slovenija in Federico Izzo, direktor za znamko MINI pri BMW Group Vzhodna in Centralna Evropa. Po uradnem delu je MINI glasbeno vzdušje ustvarjal glasbeni gost iz Londona – DJ Raymundo Rodrigez. Dogodka se je udeležilo veliko gospodarstvenikov, estradnikov in ljudi iz področja oglaševanja, arhitekture ter oblikovanja. 
 
Na dogodku so predstavili tudi MINI ambasadorje. To so postale uveljavljene osebnosti, ki poosebljajo vrednote kultne znamke MINI: Aljoša Rebolj, Urška Draž, Jelena Proković,  Boris Briški, Andrej Hrausky, Aljoša Dekleva, Andrej Marčič, Vito Taufer, Vesna Milek, skupina Tabu, Sebastian Cavazza, Dušan Jovanovič, Lado Bizovičar, Katarina Čas, Edward Clug, Ula Furlan, Miša Molk, Bernarda Žarn, Tjaša Železnik, Uroš Zupan, Drago Ivanuša, Ignacije Šunjič, Roman Uranjek, Gašper Jemec, Dejan Sluga.
 
Predsednik uprave A-Cosmos d.d., Jože Šolar, je ob otvoritvi povedal, da je  »pridobitev licence pooblaščenega prodajalca in serviserja znamke MINI velika čast in odgovornost za A-Cosmos. Izziva se lotevamo z veliko odgovornostjo do BMW Group kot lastnika znamke MINI, v prvi vrsti pa do strank, ki jim bomo zagotavljali strokovno prodajno in servisno storitev«. Generalni direktor BMW Group Slovenija, Miha Ažman je ob otvoritvi salona MINI Malgaj čestital ekipi A-Cosmos: »A-Cosmos je kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW pred tremi  odprl BMW salon v Ljubljani. Prepričan sem, da bodo odslej s svojim profesionalnim pristopom k prodaji in kakovostnimi storitvami, prepričali, da so pravi partner tudi za blagovno znamko MINI. Novi salon MINI A-Cosmos v Ljubljani je strateška pridobitev, ki bo pomembno prispevala k pozitivni podobi in še večji priljubljenosti znamke MINI na slovenskem trgu. V nadaljevanju leta sledita še dve otvoritvi v sklopu širjenja trgovske mreže MINI v Sloveniji: v Kopru in Mariboru.”
 

Sorodne vsebine