Novi direktor Volva za Sl. in Hr.

Aktualno

Volvo je imenoval novega operativnega direktorja za Slovenijo in Hrvaško. Gospod Aleksandar Radosavljević bo dolžnosti opravljal iz Regionalne pisarne v Zagrebu. Volvo je z imenovanjem novega operativnega direktorja potrdil odločenost, da izboljša svoje poslovanje.

CF75E24A-4B29-11E0-B506-2C8D66B94067V Regionalno pisarno Volva za Slovenijo in Hrvaško prihaja močna okrepitev gospod Aleksandar Radosavljević, izkušen operativec z zavidanja vrednimi izkušnjami  v avtomobilski industriji. V današnjih gospodarskih razmerah, ko je tudi ta segment ekonomske dejavnosti izpostavljen močnim izzivom in novim možnostim, bo gospod Radosavljević kot operativni direktor poskušal izboljšati aktivnosti Volva v Sloveniji in na Hrvaškem. 

 
Gospod Radosavljević bo odgovoren za komercialni razvoj Volva v Sloveniji in na Hrvaškem, posebej v segmentu prodaje avtomobilov, nabave delov ter distribucije opreme in dodatkov. Od sedaj je ključni partner Volva za vsakodnevne aktivnosti. Volvo je z imenovanjem novega operativnega direktorja potrdil odločenost, da v letu 2011 dodatno izboljša svoje poslovanje ter utrdi svojo prisotnost na slovenskem in hrvaškem trgu.
 

Sorodne vsebine