Novi BMW serije 1

Aktualno, Novosti

Novi BMW serije 1: druga generacija te prve kompaktne serije v premium razredu. Še vedno je edini model s pogonom na zadnja kolesa v svojem segmentu. Še bolj športen in varčen kot prej ter bistveno udobnejši in prostornejši…

DEAF411C-914B-11E0-86C4-C16465B94067Novi BMW serije 1, torej druga generacija te prve kompaktne serije v premium razredu znamke BMW, je končno ugledal luč sveta.

Še vedno je edini model s pogonom na zadnja kolesa v svojem segmentu. Deluje bolj športno in po tehničnih podatkih zagotavlja večjo varčnost kot prej ter večje udobje in prostornst (daljši za 85 milimetrov, a enako visok). Z izjemno notranjostjo in ekskluzivnimi funkcijami zavzema posebno mesto v svojem segmentu pa dodaja proizvajalec.

Nova serija 1 bo na voljo z dvema bencinskima in tremi dizelskimi pogonskimi agregati z razponom moči med 85 in 135 kW. Tokrat prvič je v vse bencinske in dizelske motorje v BMW serije 1 vgrajena nova tehnologija BMW TwinPower Turbo.

A pri nakupu bodo še kako vplivala čustva in debelost denarnice. Za prvi del ponujamo na ogled dva videa, medtem, ko boste morali za pravo debelino denarnice poskrbeti sami.