Novi terenski malček: Citroen C3 Aircross

Novosti

Po razkritju vozila C5 Aircross se je Citroën odločil okrepiti svojo mednarodno ofenzivo v segmentu športnih terenskih vozil in predstaviti novega …

Citroen C3 Aircross

Po razkritju vozila C5 Aircross se je Citroën odločil okrepiti svojo mednarodno ofenzivo v segmentu športnih terenskih vozil in predstaviti novega Citroëna C3 Aircross, kompaktno športno terensko vozilo “nove generacije” z vpadljivim značajem. Svež videz in njegove edinstvene značajske poteze dopolnjuje širok izbor možnosti za individualizacijo podobe s kar 90 kombinacijami zunanjosti in petimi notranjimi ambienti.

Športno terensko vozilo je nastalo po navdihu pričakovanj kupcev zato se osredotoča predvsem na človeka (People Minded SUV) ter se ponaša z izjemno prostorno notranjostjo in modularnostjo brez primere, njegov potniški prostor pa je po zaslugi steklene panoramske strehe odprt navzven. C3 Aircross vam kot znanilec programa “Citroën Advanced Comfort®” zagotavlja dobro počutje v notranjosti in še nikoli doživete izkušnje v vožnji.

Pravijo, da se dobro znajde tako v mestu kot tudi izven njega, poleg tega pa so njegove zmogljivosti za pustolovska popotovanja odslej še veliko večje po zaslugi sistema Grip Control® s pomočjo pri spustu po strmini (Hill Assist Descent). Pridobil je tudi vse najsodobnejše tehnologije s dvanajstimi sistemi za pomoč pri vožnji, kot je prosojni zaslon za prikaz podatkov in s štirimi tehnologijami za vzpostavitev povezave, kot na primer za brezžično polnjenje pametnega telefona. Prodaja novega kompaktnega športnega terenskega vozila Citroën C3 Aircross bo v Evropi stekla v drugi polovici leta 2017, zatem pa bo model na voljo tudi na mednarodnih trgih.