Novi Renault Trafic po novem Knight Rider

Zanimivosti

Ob pripravah na začetek prodaje Novega Trafica, ki je z 1,6 milijona prodanimi primerki doslej prepričljiva uspešnica Renaulta, je znamka v sodelovanju z agencijo We Are Social na spletu objavila kratek film, ki je remake naslovnih kadrov slovite televizijske nanizanke “Knight Rider” (ponekod bolj znane pod naslovom “K2000”). Ta nanizanka je prikazovala pustolovščine Michaela Knighta, […]

Ob pripravah na začetek prodaje Novega Trafica, ki je z 1,6 milijona prodanimi primerki doslej prepričljiva uspešnica Renaulta, je znamka v sodelovanju z agencijo We Are Social na spletu objavila kratek film, ki je remake naslovnih kadrov slovite televizijske nanizanke “Knight Rider” (ponekod bolj znane pod naslovom “K2000”).

Ta nanizanka je prikazovala pustolovščine Michaela Knighta, junaka sodobnega časa v službi človekoljubne fundacije, in njegovega računalniško podprtega avtomobila z umetno inteligenco.

V Renaultovem kratkem filmu z naslovom Trafic Rider, ki si ga je možno ogledati na spletni strani YouTube , novi Renaultov dostavnik prevzema vlogo avtomobila K.I.T.T., namesto Michaela Knighta pa nastopa junak modernega vsakdana Michael Craftsman. Seveda je namen filma, da na ustvarjalen in nenavaden način prikaže poseben odnos, ki ga imajo obrtniki in podjetniki do svojih poklicnih sodelavcev na štirih kolesih, ter hkrati poudari zmogljivosti lahkih gospodarskih vozil znamke Renault.

Caroline Mechai, direktorica Renaulta za oglaševanje in medije, pojasnjuje:”Ta izvirna pobuda nima primere pri lahkih gospodarskih vozilih Renault. Njen poglavitni namen je utrditi dinamično podobo modela Trafic, a hkrati doseči širši krog občinstva kot zgolj poklicne uporabnike takšnih vozil.”