Novi Peugeotov prodajni salon v Celju

Poslovno

Podjetje Avto Celeia d. o. o. je  odprlo v Celju, na Ipavčevi cesti 21 nov prodajno servisni salon za vozila Peugeot, ki bo stranke in ljubitelje te znamke pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 550 m². Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Peugeot, prodajo rabljenih vozil vseh znamk v okviru programa Levja […]

Podjetje Avto Celeia d. o. o. je  odprlo v Celju, na Ipavčevi cesti 21 nov prodajno servisni salon za vozila Peugeot, ki bo stranke in ljubitelje te znamke pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 550 m².

Avto-Celeia_1

Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Peugeot, prodajo rabljenih vozil vseh znamk v okviru programa Levja priložnost,prodajo dodatne opreme in Peugeot boutique izdelkov, prodajo originalnih Peugeotovih rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo. V prihodnjem mesecu pa nameravajo svojo ponudbo še razširiti v okviru programa Peugeot Professional, ki je namenjen posebej pravnim osebam.

 Podjetje Avto Celeia je družinsko podjetje z 12 zaposlenimi, ki ima bogato avtomobilistično tradicijo, saj jo uspešno vodi že tretja generacija. Tudi zato, se je Peugeot Slovenija odločil okrepiti svojo prisotnost na celjskem območju, ki po obsegu prodaje predstavlja kar 13% celotnega slovenskega trga. Avto Celeia s svojim profesionalnim pristopom namreč dokazuje, da je pravi partner za znamko Peugeot.