Novi Nissan Juke na oblikovalski razstavi Plus

Zanimivosti

Med 6. oktobrom in 6. novembrom 2014 se bo odvijala Oblikovalska razstava Plus, na kateri je prisoten tudi oblikovalski dosežek, novi Nissan Juke. Razstava se bo odvijala v sklopu Meseca oblikovanja Ljubljana v prostorih nekdanje Tiskarne Mladinska knjiga na Dunajski cesti 123 v Ljubljani.  Kaj je Oblikovalska razstava Plus? Oblikovalska razstava Plus je nov koncept […]

Med 6. oktobrom in 6. novembrom 2014 se bo odvijala Oblikovalska razstava Plus, na kateri je prisoten tudi oblikovalski dosežek, novi Nissan Juke. Razstava se bo odvijala v sklopu Meseca oblikovanja Ljubljana v prostorih nekdanje Tiskarne Mladinska knjiga na Dunajski cesti 123 v Ljubljani. 

Kaj je Oblikovalska razstava Plus?

Oblikovalska razstava Plus je nov koncept predstavitve podjetij, ki v štirih vnaprej določenih kategorijah zastopajo najboljše izdelke na slovenskem trgu. Kategorije so sledeče: dom in ustvarjalni čas, transport, elektronika in telekomunikacije ter šport, moda in prosti čas.

Nissan-juke-salon

Zakaj Nissan Juke?

Nissan Juke bo s svojim drznim in drugačnim dizajnom razstavljen v največjem osrednjem prostoru. Predstavljen bo v kategoriji transport kot estetsko dovršen produkt z vznemirljivim videzom. Kompaktni crossover združuje lastnosti mestnega avtomobila in športnega terenca, ki bo na vsakega obiskovalca razstave zagotovo naredil velik vtis.