Novi MINI in John Cooper Works Tuning

Novosti

Najnovejša generacija MINI zagotavlja izkušnjo voznega užitka, ki je zaščitni znak znamke v povsem novi dimenziji s še večjo raznolikostjo. Za dirkaške navdušence, ki želijo še dodatno okrepiti in poudariti agilno upravljanje, tipično za novega trivratnega in novega petvratnega MINI, lahko izbirajo med novo linijo John Cooper Works Tuning izdelkov in dodatkov iz John Cooper […]

Najnovejša generacija MINI zagotavlja izkušnjo voznega užitka, ki je zaščitni znak znamke v povsem novi dimenziji s še večjo raznolikostjo.

Za dirkaške navdušence, ki želijo še dodatno okrepiti in poudariti agilno upravljanje, tipično za novega trivratnega in novega petvratnega MINI, lahko izbirajo med novo linijo John Cooper Works Tuning izdelkov in dodatkov iz John Cooper Works Pro oblikovalske linije, ki so posebej ustvarjeni za omenjena modela.

novi-mini

Nove, individualno oblikovane komponente na področju podvozja, aerodinamike in notranjosti bodo premierno predstavljene na avtomobilskem salonu v Essenu 2014. Na mednarodni razstavi, ki bo potekala med 29. novembrom in 7. decembrom v sejemskem centru Grugapark, bo MINI predstavil linijo Vivid Green, ki daje živahen pridih barvitosti, s čimer omogoča selektivno prilagoditev potrebam kupca novega originala v premium segmentu majhnih vozil.

luci-mini