Novi Chevrolet saloni

Aktualno

V začetku poletja sta podjetji Avtohiša Kolmanič & Co. d.o.o. ter Avtohiša Kolmanič & Dokl d.o.o. v Brežicah in na Ptuju odprli nova salona z vozili Chevrolet. Znamka Chevrolet, ki na svetovni ravni dosega najboljše dosežke v zadnjih 100 letih…

V začetku poletja sta podjetji Avtohiša Kolmanič & Co. d.o.o. ter Avtohiša Kolmanič & Dokl d.o.o. v Brežicah in na Ptuju odprli nova salona z vozili Chevrolet.

 
Znamka Chevrolet, ki na svetovni ravni dosega najboljše dosežke v zadnjih 100 letih, prav tako uspeva tudi na ravni Slovenije.
 
2BCFF9F2-C411-11E1-9B7C-D64165B94067
 
Avtohiša Kolmanič & Co. d.o.o., ki je že od leta 2003 uradni uvoznik in pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Chevrolet na področju Štajerske, ponuja vse od nakupa novih vozil, kakovostnega in strokovnega vzdrževanja, široke ponudbe nadomestnih delov in dodatne opreme do kakovostnega financiranja in zavarovanja ter registracije na enem mestu. Z letom 2012 je Avtohiša Kolmanič & Co. postala tudi uradni prevoznik evropskega kulturnega projekta Maribor – Evropska prestolnica kulture 2012.
 
Simona Felser, direktorica podjetja Flamin avto – Avtohiša Kolmanič & Co. d.o.o.: “Flamin avto – Avtohiša Kolmanič & Co d.o.o. sedaj na obeh lokacijah, v Brežicah in Mariboru, ponosno zastopa blagovno znamko Chevrolet. Odnos do partnerjev gradimo na raznoliki in pestri ponudbi, na iskanju možnosti in prilagajanju. Prav s Chevroletom se paleta vozila na enem mestu povečuje za vsaj tretjino, saj z novim salonom zastopamo kar 3 blagovne znamke. Zgodbo Chevroleta bomo pobliže predstavili cenjenim kupcem v jeseni, ko se zaključi vročina in dopusti, sicer pa je celotna paleta vozila na ogled in preizkušnjo na Cesti svobode 37 občasno pa tudi v trgovskem centru Qlandia v Krškem. V jeseni pa pričnemo Chevrolet predstavljati tudi najmlajšim v vrtcih in njihovim staršem skozi družbeno odgovorne aktivnosti in učenjem o prometu.”
 
Avtohiša Kolmanič & Dokl, ki je bila ustanovljena že 1994 zastopa avtomobilsko blagovno znamko Chevrolet. Hkrati z razvojem avtomobilskega trga se je razvijala in prilagajala trgu tudi Avtohiša Kolmanič & Dokl, ki danes v Pomurju predstavlja eno vodilnejših avtohiš ter je eden najuspešnjejših trgovcev z vozili Chevrolet v Sloveniji. 
 
Robert Dokl, direktor Avtohiše Kolmanič & Dokl d.o.o. je dejal: “Chevrolet na ptujskem področju že ima svojo preteklost. V Avtohiši Kolmanič & Dokl želimo tej avtomobilski blagovni znamki, z odprtjem Poslovne enote Hvalec Ptuj, posvetiti tudi prihodnost. Prepričani smo, da tako kupcem s pomočjo strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev olajšamo nakup ter utrdimo ugled blagovne znamke Chevrolet na tem področju.”