Novi BMW X6

Novosti

Novi BMW X6, oborožen s še opaznejšo navzočnostjo oblike in zmogljivostjo, si utrjuje svoj vodilni položaj na področju ekskluzivnega užitka v vožnji. Druga generacija Sports Activity Coupé s skoraj 250.000 prodanimi vozili po vsem svetu uživa poseben status med modeli BMW X zaradi svojega čara, izjemnih atributov zmogljivosti in inovativnega luksuza. Ekstravertirana oblika novega BMW […]

Novi BMW X6, oborožen s še opaznejšo navzočnostjo oblike in zmogljivostjo, si utrjuje svoj vodilni položaj na področju ekskluzivnega užitka v vožnji.

Druga generacija Sports Activity Coupé s skoraj 250.000 prodanimi vozili po vsem svetu uživa poseben status med modeli BMW X zaradi svojega čara, izjemnih atributov zmogljivosti in inovativnega luksuza.

BMW-X6

Ekstravertirana oblika novega BMW X6 združuje robustnost in raznovrstnost modela BMW X s športno eleganco, ki je tipična za modelne različice Coupé blagovne znamke.Notranjost ponuja obilico prostora s specifičnimi športnimi elementi in luksuzen ambient. Paket opreme Design Pure Extravagance prispeva visokokakovostne poudarke tako v notranjosti kot na zunanjosti avtomobila. Paket M Sport pa vključuje posebno izbrane elemente za okarakteriziranje dinamike vozila, ki takoj prestrežejo pogled.

Novi BMW X6 prav tako krasi ustrezno nabor osnovne opreme, ki je precej bogatejši od osnovne specifikacije predhodnika, vključuje biksenonske žaromete, 19-palčna lahka aluminijasta platišča, avtomatsko upravljanje pokrova prtljažnika in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic s prestavnimi stikali na volanu se nahajajo na seznamu osnovne opreme, kamor obenem sodijo tudi usnjeni okrasni elementi, klimatska naprava z 2-conskim nadzorom, avtomatska zatemnitev vzvratnega ogledala in paket varnosti Driving Assistant iz sklopa BMW ConnectedDrive. Funkcionalnost dodatno povečuje zadnja deljiva/zložljiva klop v razmerju 40:20:40, ki omogoča povečanje prostora prtljažnika iz 580 na skupno 1.525 litrov (75 litrov večja prostornina od predhodnika).

Zasedbo motorjev, ki bo na voljo ob lansiranju novega BMW X6 na trg sestavlja najnovejša generacija motorja V8, ki razvije 330 kW/450 KM v BMW X6 xDrive50i, 190 kW/258 KM šestvaljni vrstni dizelski motor v BMW X6 xDrive30d in še en šestvaljni vrstni dizel s tremi turbinskimi polnilniki in 280 kW/381 KM v BMW X6 M50d. Pomladi 2015 se bosta modelni seriji pridružila še BMW X6 xDrive35i (225 kW/306 KM) in BMW X6 xDrive40d (230 kW/313 KM).

Novi BMW X6 z začetno ceno 75.700 € je na voljo pri pooblaščenih trgovcih BMW po Sloveniji.