Novi aplikaciji za informacijsko-razvedrilni sistem

Zanimivosti

Pri Toyoti so naznanili prihod dveh novih aplikacij za svoj informacijsko-razvedrilni sistem Toyota Touch 2 with Go – AUPEO! in Coyote. Nova funkcionalnost bo predstavljena ob prihodu novega Yarisa 2014, na voljo pa bo tudi za druge Toyotine modele, ki so opremljeni s sistemoma Touch 2 with Go in Go Plus (trenutno na voljo pri […]

Pri Toyoti so naznanili prihod dveh novih aplikacij za svoj informacijsko-razvedrilni sistem Toyota Touch 2 with Go – AUPEO! in Coyote. Nova funkcionalnost bo predstavljena ob prihodu novega Yarisa 2014, na voljo pa bo tudi za druge Toyotine modele, ki so opremljeni s sistemoma Touch 2 with Go in Go Plus (trenutno na voljo pri modelih Verso-S, Auris, Corolla, Verso, Avensis, RAV4, Land Cruiser 150, Highlander in Hilux).

AUPEO! je prva zvočna aplikacija, ki bo uporabljena v Toyotinih vozilih. Omogoča dostop do več kot 200 radijskih postaj z glasbo vseh zvrsti in obdobij. Vozniki Yarisa bodo imeli dostop do vseh osnovnih funkcij, kot je možnost prilagajanja, s katero lahko prilagodijo seznam med vožnjo predvajanih skladb svojima glasbenemu okusu in razpoloženju.

Toyota-aplikacija

Toyotini kupci bodo lahko 30 dni brezplačno preizkušali vse premium funkcije aplikacije AUPEO!. Po preteku preizkusnega obdobja se lahko naročijo na premium storitve ali pa še naprej brezplačno uživajo v aplikaciji AUPEO! z omejeno funkcionalnostjo.

Aplikacija Coyote s pomočjo informacij, ki jih črpa iz skupnosti, obvešča voznike o prometnih zastojih, potencialno nevarnih prometnih območjih in stacionarnih ter mobilnih radarjih, zaradi česar lahko ustrezno prilagodijo svoji vožnjo in pot. Obe aplikaciji bosta na Toyotinem spletnem portalu na naslovu my.toyota.eu na voljo od oktobra 2014.