Nova Citroenova storitev

Aktualno

S ponudbo najema mestnega vozila C-zero je znamka Citroën obogatila svojo ponudbo CITROËN MULTICITY. Odslej lahko z nekaj kliki – na www.multicity.citroen.fr in na aplikaciji CALL CAR* – ali z enostavnim telefonskim klicem** za pol dneva in od…

96C6F55E-8C12-11E0-A674-C16465B94067S ponudbo najema mestnega vozila C-zero je znamka Citroën obogatila svojo ponudbo CITROËN MULTICITY. Odslej lahko z nekaj kliki – na www.multicity.citroen.fr in na aplikaciji CALL CAR* – ali z enostavnim telefonskim klicem** za pol dneva in od 35 evrov dalje doživite 100 % električno izkušnjo.

 
Vedno bolj obiskan portal CITROËN MULTICITY s številom obiskovalcev v nenehnem porastu, je dokaz, da blagovna znamka nudi praktične rešitve, prilagojene potrebam današnjih potrošnikov. Tri mesece po uvedbi storitve je zabeležila že več kot 4000 strank in v maju več kot 200.000 obiskovalcev. 
 
Kot prva avtomobilska znamka, ki je ponudila storitev za olajšanje potovanj in vključuje vse vrste prevoza, Citroen nadaljuje svojo strategijo prehitevanja z dopolnitvijo svoje ponudbe CITROËN MULTICITY. Danes ponudba vključuje tudi najem vozila C-zero. Štirisedežni mestni avtomobil s 4 vrati, na izključno električni pogon, z možnostjo ponovnega polnjenja na običajni vtičnici in avtonomijo do 150 km. Tako ponuja znamka Citroën v sodelovanju z družbo National/Citer edinstveno 100 % ekološko doživetje.
 
Če danes C-zero lahko najamemo pri šestih agencijah v pariški regiji – Porte Maillot, železniške postaje: gare Montparnasse, gare de Lyon, gare du Nord, letališče Orly, Nanterre – bo to postopoma možno tudi v ostalih velikih francoskih mestih. Poldnevna vožnja z vozilom na električni pogon je odslej možna za ceno od 35 € dalje.Ta nova ponudba ponovno kaže Citroënovo željo po demokratizaciji novih tehnologij pri čim večjem številu ljudi.
 
CITROËN MULTICITY omogoča pripravo potovanj z nekaj kliki na spletnem portalu www.multicity.citroen.fr. Ta vsem dostopna ponudba vključuje zlasti:
– modul za izračun poti ‘od vrat do vrat’, ki pomaga poiskati najboljše možne kombinacije za izvedbo potovanja. S pomočjo inovativnega in zmogljivega iskalnika, ki kombinira vse načine razpoložljivega prevoza, kot tudi druge različne alternativne rešitve, pri čemer so upoštevani tako hoja kot izposoja kolesa, javni prevoz z vlakom, letalom ali ladjo. 
– turistični portal, kjer lahko rezervirate nastanitev za konec tedna ali svoj dopust ali samo hotelsko sobo.
– okence, pri katerem lahko kupite letalske ali železniške vozovnice ali najamete avtomobil. 
– prostor namenjen lastnikom vozil CITROËN, da bi jim s paleto izdelkov in namenskih storitev olajšali uporabo njihovih avtomobilov.
 
Sicer smo že pisali o portalu MULTICITY tu.
 
* za iPhone® se lahko prenese s spletnega mesta App Store, za pametni telefon (smartphone) pa z naslova http://www.m.callcar.citroen.fr/