generic image

Novo doma: limuzina Honda Civic

Na slovenski trg je pripeljala sedaj tudi nova limuzina Civic.

 
Honda Civic s štirimi vrati ter ritko ima zelo elegantne linije z inovativnimi oblikovalnimi rešitvami, ki poleg imenitnega videza  prispevajo tudi k boljšim aerodinamičnim lastnostim in izkoristku goriva. Na voljo je 1,8-litrski motor i-VTEC z največjo močjo 104 kW (142 KM) z bodisi 6-stopenjskim ročnim, bodisi 5-stopenjskim samodejnim menjalnikom. V vseh različicah opreme je model opremljen z ekopomočnikom ECON s katerim vozilo deluje v bolj ekonomičnem pogonskem režimu z boljšim izkoristkom goriva.
 
84C3AC98-B520-11E1-9978-540A66B94067
 
Opremi sta dve, LS in ES. Serijsko ima Civic v osnovni opremi ročni menjalnik in vgrajeno že vrsto elektronskih pripomočkov, samodejno klimatsko napravo, samodejni vklop brisalcev, ogrevana prednja sedeža, centralno in daljinsko zaklepanje in še bi lahko naštevali. Takšna Honda Civic vas bo stala 18.490 evrov. Štirivratni Civic z opremo ES in samodejnim menjalnikom vas bo stal 20.980 evrov.
Urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji bogati karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. Trenutno upravlja s portalom na daljavo, saj živi in dela v Dubaju in je član žirije prestižnega izbora "The Oman Auto Excellence Awards".