Novo doma: limuzina Honda Civic

Aktualno, Novosti

Honda Civic s štirimi vrati ter ritko ima zelo elegantne linije z oblikovalnimi rešitvami, ki poleg imenitnega videza prispevajo tudi k boljšim aerodinamičnim lastnostim in izkoristku goriva. Na voljo je 1,8-litrski motor i-VTEC z največjo močjo 104 kW.

Na slovenski trg je pripeljala sedaj tudi nova limuzina Civic.

 
Honda Civic s štirimi vrati ter ritko ima zelo elegantne linije z inovativnimi oblikovalnimi rešitvami, ki poleg imenitnega videza  prispevajo tudi k boljšim aerodinamičnim lastnostim in izkoristku goriva. Na voljo je 1,8-litrski motor i-VTEC z največjo močjo 104 kW (142 KM) z bodisi 6-stopenjskim ročnim, bodisi 5-stopenjskim samodejnim menjalnikom. V vseh različicah opreme je model opremljen z ekopomočnikom ECON s katerim vozilo deluje v bolj ekonomičnem pogonskem režimu z boljšim izkoristkom goriva.
 
84C3AC98-B520-11E1-9978-540A66B94067
 
Opremi sta dve, LS in ES. Serijsko ima Civic v osnovni opremi ročni menjalnik in vgrajeno že vrsto elektronskih pripomočkov, samodejno klimatsko napravo, samodejni vklop brisalcev, ogrevana prednja sedeža, centralno in daljinsko zaklepanje in še bi lahko naštevali. Takšna Honda Civic vas bo stala 18.490 evrov. Štirivratni Civic z opremo ES in samodejnim menjalnikom vas bo stal 20.980 evrov.