Nissan prenesel svojo inovacijo na iPhone

Aktualno

Nissan je predstavil najnovejši, tako imenovani dodatek »morate ga imeti« (ang. must-have) za uporabnike iPhonea. To je izvirno inovativno ohišje za iPhone, z zmožnostjo samopopravljanja. Tovrstni barvni nanos, uporabljen za…

Nissan je predstavil najnovejši, tako imenovani dodatek »morate ga imeti« (ang. must-have) za uporabnike iPhonea.

 
BCE65F04-4594-11E1-A210-524166B94067To je izvirno inovativno ohišje za iPhone, z zmožnostjo samopopravljanja. Tovrstni barvni nanos, uporabljen za ohišje iPhone z Nissanovim ščitom proti praskam, se postavlja s prvo tovrstno tehnologijo barvanja, ki jo Nissan uporablja za številne avtomobile lastne znamke in modele znamke Infiniti od leta 2005 dalje. Tehnologija je namenjena izdelkom, ki so ob vsakdanji uporabi izpostavljeni praskanju. Pametni telefoni vsekakor sodijo mednje. Uporabnikom, ki zvesto stavijo na iPhone, Nissanova tehnologija samozaščite proti praskam omogoča, da je zunanjost njihovih telefonov kar se da brezhibna in ostaja privlačna skozi čas. Ščit proti praskam je Nissan razvil v sodelovanju z univerzo iz Tokia in družbo Advanced Softmaterials Inc. Ščit je bil sprva uporabljen za Nissan Murano, 370Z in X-Trail ter različne avtomobile znamke Infiniti. Sedaj je tehnologija prvič v Evropi uporabljena tudi za neavtomobilski izdelek.
 
Bob Laishley, direktor za razvoj prekomorskega programa pri Nissan Europe pravi: »Radi razmišljamo širše, zato rešitve, ki smo jih razvili za avtomobile, poizkušamo tudi pri drugih vsakdanjih uporabah. Ohišje iPhonea s ščitom proti praskam je izjemen dokaz, kako je mogoče Nissanovo avtomobilsko tehnologijo, izjemno pozitivno sprejeto med kupci, s premikom miselnih meja uporabiti pri drugem izdelku množične, vsakdanje uporabe.«
 
Za inavguracijo novega sodelovanja je Nissan združil moči z londonskim klubom Ministry of Sound, ki bo ob predaji uporabnikom prvih 100 prototipov iPhone ohišij z Nissanovo zaščito proti praskam gostil zabavo z mednarodno uveljavljenim DJ-em Peteom Tongom.
 
Ohišje iPhona z Nissanovim ščitom proti praskam je namenjeno iPhone 4 in iPhone 4 S in sicer ščit proti praskam zmore zaliti majhne praske v manj kot eni uri. Večje praske pa potrebujejo za samopopravilo tudi več kot teden dni časa.