Nissan odslej v Ligi prvakov

Poslovno, Zanimivosti

Podjetje Nissan Motor Co., Ltd. je potrdilo štiriletno globalno partnerstvo z ligo prvakov UEFA, vključno s superpokalom UEFA. Ta dogovor predstavlja za japonskega proizvajalca avtomobilov do sedaj največjo pogodbo o pokroviteljstvu in bo podjetje Nissan uveljavil kot uradnega partnerja po vsem svetu za sezone 2014/15 do vključno sezone 2017/18.  “Nissan v skladu s svojim sloganom […]

Nissan liga prvakov

Podjetje Nissan Motor Co., Ltd. je potrdilo štiriletno globalno partnerstvo z ligo prvakov UEFA, vključno s superpokalom UEFA. Ta dogovor predstavlja za japonskega proizvajalca avtomobilov do sedaj največjo pogodbo o pokroviteljstvu in bo podjetje Nissan uveljavil kot uradnega partnerja po vsem svetu za sezone 2014/15 do vključno sezone 2017/18. 

“Nissan v skladu s svojim sloganom ustvarja inovacije, ki navdušujejo, in kot partnerji lige UEFA si bomo prizadevali uveljavljati nove načine za obogatitev doživetja lige prvakov UEFA,” je povedal Roel de Vries, podpredsednik družbe in globalni vodja marketinga ter komunikacij za podjetje Nissan. “Evropsko najprestižnejše nogometno tekmovanje bo pomembna globalna platforma za podjetje Nissan in naš cilj je pokazati navijačem po vsem svetu vznemirljivost tako nogometa kot tudi naših avtomobilov. Oboje ustvarjajo izjemni ljudje, ki strastno opravljajo svoje delo.”

Nissan liga prvakov

Kot uradni partner bo imelo podjetje Nissan obsežne pravice do tekem, treningov pred tekmami, vsebine, medijev, gostiteljstva, dogodkov in finala.

Kot komentar na dogovor je Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga za UEFA Events SA, povedal: “Izjemno smo zadovoljni, da bo od naslednje sezone podjetje Nissan naš uradni partner lige prvakov UEFA. Nissan je resnično vodilno globalno podjetje in del četrte največje avtomobilske skupine na svetu. Čutimo, da bo partnerstvo zagotovilo obilo inovacij in vznemirjenja na vseh trgih po svetu in smo obenem prepričani, da lahko podjetje Nissan uporabi platformo, ki jo nudi liga prvakov UEFA, za nadaljevanje dela na podlagi trenutnega uspeha.”

Po besedah g. de Vries ligo prvakov UEFA spremlja prek 4 milijarde TV-gledalcev na sezono in pogodba bo podjetje Nissan predstavila novemu občinstvu ter ohranila znamko v ospredju v celotnem času evropskega nogometnega koledarja. Liga prvakov UEFA je še en primer predanosti podjetja Nissan vznemirljivim športom, ki že vključujejo ponosno sponzorstvo znamke na olimpijskih igrah 2016 v Riu, olimpijskih moštev za VB in Mehiko, afriškega pokala narodov, nogometa NCAA, pokala Heisman, kanadske nogometne lige in ambasadorja modela GT-R, Usaina Bolta – slavnega nogometnega navijača.