Nissan na ljubljanskem avtosalonu predstavil svoje novosti

Aktualno, Saloni

Poleg Micre Nissan v Lljubljani te dni predstavlja še nekatere druge novosti …

Poleg Micre Nissan v Lljubljani te dni predstavlja še nekatere druge novosti.

Nova Nissan Micra

Nissan X-Trail – zdaj z novim, zmogljivejšim 2,0-litrskim motorjem. Prvič je na voljo tudi brezstopenjski samodejni menjalnik Xtronic s štirikolesnim pogonom, v ponudbi pa se najde tudi šeststopenjski ročni menjalnik s štirikolesnim pogonom.

Nissan Qashqai, eden izmed prvih mestnih terencev na svetu, letos praznuje svojo 10. obletnico, s čimer potrjuje svojo priljubljenost. Ob bok pa se mu postavlja Nissan Juke. Zanimiv dizajn tako z obsežnim izborom v programu Nissanovega oblikovalskega studia še bolj prilagodite svojemu stilu. Poleg tehnologij, kot sta varnostni sistem Nissan Safety Shield in panoramski sistem za ogled okolice Around View Monitor, vključuje tudi velik prtljažni prostor in panoramsko strešno okno.

Nissan je dodobra osvežil svojo ponudbeno paleto

Zgodba o uspehu med pick-up vozili je Nissan NP300 Navara. Po navdihu športnih terencev sta oblikovani zunanjost in notranjost, ki združujeta izrazit značaj in udobje. Značaj utrjujejo inteligentne tehnologije, kot je sistem za nadzor okolice, NissanConnect in diodni žarometi, medtem ko boljšo zmogljivost zagotavlja novi 2,3-litrski motor dCi z nizko porabo goriva in manjšimi izpusti.

Med Nissanovimi lahkimi gospodarskimi vozili se predstavlja tudi NV200 – v obliki furgona ali kombija s sedmimi sedeži. Čeprav kompakten po zunanjosti, furgon v notranjosti skriva prostor za dve evro paleti naenkrat, medtem ko kombi s svojo varčnostjo ustvarja nova merila za udobje in praktičnost.

Nissan GT-R očara z vznemirljivim videzom in neverjetno izkušnjo vožnje, ki jo ustvarja izredno ojačano podvozje in zmogljivejši dvo-turbinski 3,8-litrski motor. Elegantna kombinacija visoke zmogljivosti in udobja.