Napovednik: No limits – Alex Zanardi

Zanimivosti

Le kdo ne pozna italijanskega voznika Formule 1, Alexa Zanardija, ki je leta 2001 doživel in najbolj pomembno, preživel težko prometno nesrečo. Znan je kot največji optimist in slogan dokumentarca z naslovom No limits, Impossible is just a word, še najbolj opiše njegov moto v življenju. Napovednik Zanardija pustolovščina popelje na enega izmed najbolj znanih vzdržljivostnih […]

Le kdo ne pozna italijanskega voznika Formule 1, Alexa Zanardija, ki je leta 2001 doživel in najbolj pomembno, preživel težko prometno nesrečo. Znan je kot največji optimist in slogan dokumentarca z naslovom No limits, Impossible is just a word, še najbolj opiše njegov moto v življenju.

Napovednik

Zanardija pustolovščina popelje na enega izmed najbolj znanih vzdržljivostnih dirk na svetu: 24 ur Spa-Francorchamp.

V dokumentarcu, kokpit dirkalnika BMW GT deli z dvema najhitrejšima v tem športu, z bivšemu vozniku Formule 1, Timo Glocku in z Touring-car prvaku Bruno Spenglerju.

Dokumentarec zajema celotno zgodbo, od njihovega prvega druženja na sedežu BMW v Münchnu, do trenutka, ko zasveti zelena luč v Belgiji.

Le štiri dni kasneje, po dirki nestrpno dočaka še eno, tisto na kateri brani svojo belo majico s svetovnega prvenstva Handcycle.

Še en vpogled v življenje Alexa Zanardija

Vir: www.no-limits-film.com