Največje zadovoljstvo kupcev v razredu za Opel Merivo

Aktualno, Poslovno

Tako kot leta 2013, Oplov kompaktni enoprostorec ponovno najboljši. Zavihteti se na prvo mesto ni lahko, zadržati ga, je še težje. Če doslej še nobenemu nogometnemu klubu ni uspelo zadržati naslova Evropske lige šampionov, je to uspelo Opel Merivi. Zadržala je namreč naslov šampiona med kompaktnimi enoprostorci, v prestižnem poročilu zadovoljstva kupcev J.D. Power. Ponovno […]

Tako kot leta 2013, Oplov kompaktni enoprostorec ponovno najboljši. Zavihteti se na prvo mesto ni lahko, zadržati ga, je še težje.

Če doslej še nobenemu nogometnemu klubu ni uspelo zadržati naslova Evropske lige šampionov, je to uspelo Opel Merivi. Zadržala je namreč naslov šampiona med kompaktnimi enoprostorci, v prestižnem poročilu zadovoljstva kupcev J.D. Power. Ponovno je namreč zbrala največ točk v segmentu, ki mu pripada.

Opel-Meriva

V letošnji nemški študiji zadovoljstva lastnikov avtomobilov J.D. Power VOSS 2014 (Vehicle Owner Satisfaction Study) je Meriva dosegla 80,4-odstotno odobravanje, s čimer se je Oplova prvakinja ergonomije postavila daleč pred tekmeci kot sta Nissan Note in Citroënom C3 Picasso. Poleg Merive riše nasmeh na obrazih lastnikov Opel Insignia. Opel je namreč trdno na odličnem šestem mestu med izjemnimi avtomobili srednjega razreda, s posebej visokim indeksom (81,7 odstotka) zadovoljstva uporabnikov. Kupci in uporabniki so torej z Opel Merivo in Opel Insignio zelo zadovoljni.

»Poročilo J.D. Power VOSS je pomemben pokazatelj zadovoljstva uporabnikov. Podatki zbrani v letošnjem poročilu nedvomno dokazujejo, da je Opel uspešno osredotočen na zagotavljanje visoke ravni kakovosti, kar se izkazuje v velikem zadovoljstvu uporabnikov,« pravi Thomas Simon, podpredsednik Opla zadolžen za kakovost. «