Največje srečanje ob koncu leta 2012

Motociklizem, Šport

Dogodek ATV & SNOWMOBILE WINTER CELEBRATION je potekal v soboto, 22. decembra 2012 na Pohorju – na Domu Osankarica. Srečanja, ki je tokrat bilo organizirano za vse voznike oz. lastnike motornih sani ter štirikolesnikov ne glede na znamko, se je udeležilo veliko ljudi.

Dogodek ATV & SNOWMOBILE WINTER CELEBRATION 2012 je potekal v soboto, 22. decembra 2012 na Pohorju – na Domu Osankarica.

Srečanja, ki je tokrat bilo organizirano za vse voznike oz. lastnike motornih sani ter štirikolesnikov ne glede na znamko, se je tokrat udeležilo izredno veliko ljudi, ki so večinoma vsi prišli s svojimi »konjički«.
 

FA3707C2-5642-11E2-A732-E7A465B94067

Vsi zbrani so se lahko zabavali ob brezplačni hrani in pijači ter sodelovali v pravih spretnostnih igrah s super nagradami, katere je podelilo podjetje Ski & Sea d.o.o. kot glavni sponzor dogodka.
 
Popoldansko dogajanje se je odvijalo v notranjosti doma, kjer so vsi udeleženi lahko uživali ob nastopu znanega ter zabavnega stand-up komika Vinka Šimeka ter poplesavali ob zvokih domačega ansambla.
 
Poleg pestrega in veselega dogajanja, ki je potekalo od 10. ure zjutraj pa vse začetka večera, ki ga je dodobra ogrela znana striptizeta Pia, so tukaj še dodatne potrditve, zakaj se je bilo dogodka vredno udeležiti, namreč vsak izmed prijavljenih je od podjetja Ski & Sea prejel še darilni bon za brezplačni 48-urni test štirikolesnika ali vozila SSV BRP CAN-AM ter lepo darilce – original BRP (Bombardier Recreational Products) kapo.
 
Tako organizator dogodka – Dom Osankarica  kot glavni sponzor Ski & Sea so nad dogodkom zadovoljni in hkrati upajo, da se bo toliko voznikov ali pa celo še več zbralo tudi na naslednjem srečanju.