Največja kranjska družba dobila nagrado za kakovost dela in izdelkov

Poslovno

Družba Goodyear Dunlop Sava Tires, s sedežem v Kranju, ki na tej lokaciji zaposluje okoli 1.400 ljudi, je s strani avtomobilskega proizvajalca Ford, katerega dobavitelj je, prejela ugledno nagrado za kakovost. Certifikat Ford Q1 nagrajuje dobavitelje ali proizvodne obrate, ki so dosegli odličnost po različnih merilih, kot so zmogljivi sistemi, visoka učinkovitost delovanja, vrhunski proizvodni […]

Družba Goodyear Dunlop Sava Tires, s sedežem v Kranju, ki na tej lokaciji zaposluje okoli 1.400 ljudi, je s strani avtomobilskega proizvajalca Ford, katerega dobavitelj je, prejela ugledno nagrado za kakovost.

Certifikat Ford Q1 nagrajuje dobavitelje ali proizvodne obrate, ki so dosegli odličnost po različnih merilih, kot so zmogljivi sistemi, visoka učinkovitost delovanja, vrhunski proizvodni proces in zadovoljne stranke. Znak Q1 po vsem svetu velja za pokazatelja izjemne kakovosti.

Družbi Goodyear Dunlop Sava Tires, ki je v letu 2014 proizvedla 6,33 milijona pnevmatik, je uradno nagrado oziroma certifikat podelil predstavnik podjetja Ford. Na sedežu družbe v Kranju so po prejetju izobesili zastavo, ki obeležuje prejem tega prestižnega certifikata.

Julien Frezard, direktor proizvodnje v kranjski družbi Goodyear Dunlop Sava Tires je ob prejetju Fordovega certifikata dejal, da je za družbo le-ta pomemben tudi zato, ker nagrajuje trdo delo in predanost zaposlenih. »Certifikat dodatno potrjuje kakovost naših izdelkov in storitev,« je še izpostavil Frezard, ki se zaveda, da mora družba status Ford Q1 redno potrjevati, vendar je prepričan, da imajo  pravo ekipo, ki to lahko zagotavlja tudi v prihodnje.