Najboljše Peugeotove avtohiše v Sloveniji

Aktualno

Peugeot Slovenija je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, na Dvoru Jezeršek, že drugič podelil priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Peugeot – po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem…

Peugeot Slovenija je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, na Dvoru Jezeršek, že drugič podelil priznanja najboljšim.

V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Peugeot – po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju – uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar.

754D6070-5641-11E2-A732-E7A465B94067
 
Za najboljšega koncesionarja na področju financiranja končnih kupcev in zavarovanj je plaketo prejelo podjetje Rodex  iz Radomelj, za najboljšega koncesionarja na področju servisiranja je plaketo prejelo podjetje Avtohiša Lev iz Vrhnike, za najboljšega koncesionarja na področju prodaje je plaketo prejelo podjetje Rodex iz Radomelj in za najboljšega koncesionarja leta 2012 je plaketo prejelo podjetje Avto Partner iz Jesenic.
 
Znamka Peugeot na slovenskem trgu zaključuje uspešno leto 2012. V letu 2012 so dosegli veliko, zato lahko s ponosom zaključijo, da so ciljno usmerjena znamka.