Najbolj kultni par je nazaj. Buldog Spike in novi MINI

Aktualno, Zanimivosti

Najbolj kultni par je spet v akciji. V televizijskem oglasu, ki se vrti tudi na slovenskih televizijah, simpatični angleški buldog Spike spoznava najbolj kultni avtomobil, novi MINI. Zabavna zgodba prikazuje unikatno vožnjo, ki jo ponuja znamka, kot tudi močno emocionalno vez, vzpostavljeno med vozniki in njihovimi MINI avtomobili. Z lansiranjem kampanje za novega MINI, britanski […]

Najbolj kultni par je spet v akciji. V televizijskem oglasu, ki se vrti tudi na slovenskih televizijah, simpatični angleški buldog Spike spoznava najbolj kultni avtomobil, novi MINI. Zabavna zgodba prikazuje unikatno vožnjo, ki jo ponuja znamka, kot tudi močno emocionalno vez, vzpostavljeno med vozniki in njihovimi MINI avtomobili.

Z lansiranjem kampanje za novega MINI, britanski proizvajalec majhnih avtomobilov nadaljuje tradicijo nekonvencionalnih in humornih pojav v široki paleti različnih komunikacijskih kanalov. Nov televizijski oglas je ustvarila kreativna agencija BSSP v San Franciscu v sodelovanju s producentsko hišo Sterntag iz Hamburga. Oglas izraža individualno strast do zabavne vožnje, inovativne tehnologije in smisel za posebnost, ki jo lahko ponuja samo MINI.

Mini in Spike

Na svoji prvi vožnji v novem MINI, buldog Spike spozna in ceni vse ključne prednosti najnovejšega člana britanske družine majhnih avtomobilov. Ker morajo majhni fantje vedno držati skupaj, ne glede na vrsto, je Spike poklican, da brani MINI pred osvajalskim velikanom, veliko dogo. Kljub začetnemu skepticizmu, postane do konca svoje prve testne vožnje zaupljiv do lastnikovega novega MINI in nadaljuje vožnjo tako, kot zna le on.

Televizijski oglas, posnet v različnih dolžinah in z različnimi zaključki, so snemali v Hollywoodskem studiu in na ulicah centra Los Angelesa. Vsako sceno so vestno pripravljali štiri dni z velikim logističnim naporom, ki je značilen za Hollywoodske filme. Snemalcem se je pridružila ekipa MINI, ki je s seboj pripeljala tudi skupino več kot 120 strokovnjakov za pse. Poleg nadzornikov so bili na lokaciji prisotni tudi veterinarji in vizažisti, ki so skrbeli za to, da je štirinožni heroj bil v dobri formi in odlično predstavljen.

MINI in angleški buldog sta stara prijatelja: angleški buldog se je pojavil že v nedavni kampanji znamke s trditvijo ”NOT NORMAL”. Še več, nova MINI kolekcija ne bi bila popolna brez buldoga: ljubka verzija živali je ena najpopularnejših MINI lifestyle izdelkov. Simpatični Spike je na blazinah, USB ključih, obeskih za ključe in ovitkih za pametne telefone. Zelo priljubljen je tudi Spike v plišasti različici. Buldog MINI, ki ima MINI ovratnico in MINI majčko je na voljo pri pooblaščenih trgovcih in servisnih partnerjih MINI v Sloveniji.

Mini Cooper

Novi MINI

Novi MINI je s 15. marcem že zapeljal tudi na slovenske ceste. MINI predstavlja novo izdajo originala v premium segmentu majhnih avtomobilov; novi MINI s prepoznavnim znakom emocionalne oblike, dodatno optimizirano ravnovesje med užitkom v vožnji in porabo goriva, inovativna tehnologija povezljivosti in pametna funkcionalnost; znatne prednosti na področju udobja prostora, varnosti, opreme, kakovosti materiala in lakov, prav tako kot športni pridih in vozno udobje kot rezultat doslednega in izjemno prefinjenega izdelka; nova modelna generacija zdaj bolj kot kadar koli prej s svojim konkurenčnim okoljem postavlja merila za užitek v vožnji, premium kakovost in individualni slog.