Nagradna igra zapelji se z Grande Puntom

Aktualno

Zaključena je nagradna igra "Zagotovi si vožnjo z dirkanikom", ki sta jo pripravila Zavod Med.Over.Net in dirkalno moštvo LEMA racing skupaj z organizatorjem dirke GHD Lučine. Tri-članska žirija je izmed vseh prispelih sloganov in fotografij izbrala dva zmagovalca,…

Zaključena je nagradna igra “Zagotovi si vožnjo z dirkanikom”, ki sta jo pripravila Zavod Med.Over.Net in domžalsko dirkalno moštvo LEMA racing skupaj z organizatorjem dirke GHD Lučine.

 
F64C348C-40DE-11E0-B4C7-95C465B94067Tri-članska žirija je izmed vseh prispelih sloganov in fotografij izbrala dva zmagovalca, ki se bosta že ta vikend, v nedeljo – 14. avgusta 2011, udeležila gorsko-hitrostne dirke Lučine in se popeljala z dirkalnikom Fiat Grande Punto, ki ga bo vozil 18-letni Jaka Marinšek.
 
Nagrajeni slogan: “Avto.Over.Net avtomobilski svet v splet ujet!”
Žirija se je zanj odločila, ker je izmed vseh prispelih najbolj izstopal ter na kratko opisal spletno mesto www.avto.over.net.
 
Nagrajeno fotografijo je objavila Eva Cof
Žiriji je bila všeč fotografija, ker je bila edina izmed prispelih fotografirana med vožnjo ter celo med treningom varne vožnje. Fotografijo si lahko pogledate na facebook spletni strani portala Avto.Over.Net.
 
Iskrene čestitke zmagovalcema!
 
Avtorju slogana in fotografije prosimo, da kontaktirata uredništvo Med.Over.Net na tel. številko: 01 520 50 50 ali el. naslov [email protected] v roku 24 ur, da se dogovorimo o izpeljavi nagrade.
 
Žirijo so sestavljali: Petra Petravič, Andreja Verovšek in Iztok Franko.