Na Swatch Snow Mobile tudi Špindler

Motociklizem, Šport

Kot smo prejšnji teden že najavili nastop Marka Jagra, člana MS Racing teama na Zimski formuli 1, oziroma Swatch Snow Mobile dirki z motornimi sanmi v Saalbach Hinterglemu, je danes v tabor ekipe MS racing prišla še potrditev nastopa Mihe…

Kot smo prejšnji teden že najavili nastop Marka Jagra, člana MS Racing teama na Zimski formuli 1, oziroma Swatch Snow Mobile dirki z motornimi sanmi v Saalbach Hinterglemu, je danes v tabor ekipe MS racing prišla še potrditev nastopa Mihe Špindlerja.

 
065F7BD2-20B2-11E1-A4D9-629466B94067Jager in Špindler bosta tako na povabilo organizatorjev ob boku največjih zvezdnikov iz estrade in športa nastopila na najprestižnejši dirki z motornimi sanmi v Evropi. Dirko katero si preko celega vikenda v živo ogleda več kot 30.000 gledalcev in katero preko avstrijske televizije ORF lahko spremljamo tudi v živo, je ponoven dokaz o kvaliteti obeh dirkačev  MS Racing teama.
 
V petek 9. decembra se bodo tako sankači najprej pomerili v kvalifikacijah za veliki finale „Battle of Champions“ v katerem bo nastopilo 12 najboljših. Tekmovalci vseh 24-ih ekip pa se bodo v Soboto 10. decembra najprej pomerili v dveh predtekih, nato pa še v malem in velikem finalu „Swach Snow Mobile“ dirke.