Na ogled prve slike i20 nove generacije

Novosti

Teden dni po objavi skic i20 nove generacije je Hyundai objavil prve fotografije novega i20. S predstavitvijo najnovejšega modela namerava Hyundai nadaljevat svojo prisotnost v evropskem B segmentu. I20 je namreč že od začetka prodajnega cikla med evropskimi kupci izjemno priljubljen. Postal je celo eden najbolje prodajanih vozil blagovne znamke v regiji. Nov model pa bo […]

Teden dni po objavi skic i20 nove generacije je Hyundai objavil prve fotografije novega i20.

S predstavitvijo najnovejšega modela namerava Hyundai nadaljevat svojo prisotnost v evropskem B segmentu. I20 je namreč že od začetka prodajnega cikla med evropskimi kupci izjemno priljubljen. Postal je celo eden najbolje prodajanih vozil blagovne znamke v regiji. Nov model pa bo njegovo uspešno pot zagotovo nadaljeval.

New-Generation-i20_Front

I20 nove generacije je zasnovan in razvit v Evropi. Njegovo evropsko poreklo se odraža predvsem v treh ključnih značilnostih: prvorazredna notranjost, številne visokotehnološke rešitve za povečanje udobja ter estetski zunanji in notranji dizajn. Ponaša se z značilnostmi, ki zadovoljijo še tako zahtevnega potrošnika.

Povsem nova platforma in 2.570 mm dolga medosna razdalja (45 mm daljša od predhodnika) zagotavlja kupcem eno najprostornejših potniških kabin v razredu, ki omogoča udobno sedenje petim odraslim osebam z obilico prostora za noge tako spredaj kot zadaj. Vodilni v razredu je tudi po velikosti prtljažnika, ki znaša 326 litrov in se lahko poveča z zlaganjem zadnje klopi.

Udobje in prostornost i20 nove generacije povečuje opcijska panoramska sončna streha, ki napolni prostor z naravno svetlobo in svežim zrakom. Uporabnost mu večajo številne priročne funkcije kot so integrirana vzvratna kamera ter prednje in zadnje LED luči. Notranjost pa je v celoti usklajena z novo, edinstveno zunanjo podobo i20 nove generacije.