MyLink je popolnoma združljiv s pametnimi telefoni

Aktualno

Nova generacija sistemov za Chevroletova vozila se imenuje MyLink. Sistem vsebino iz pametnega telefona prikaže na 7-palčnem barvnem zaslonu. Pomnilniške naprave, kot so MP3-predvajalniki ter naprave iPod, iPad ipd., lahko…

Nova generacija informacijsko-razvedrilnih sistemov za Chevroletova vozila se imenuje Chevrolet MyLink.

 
A9145EE6-66A4-11E1-9834-B74F66B94067Sistem vsebino iz pametnega telefona prikaže na 7-palčnem barvnem zaslonu na dotik z visoko ločljivostjo. Pomnilniške naprave, kot so MP3-predvajalniki ter naprave iPod, iPad ipd., lahko povežete prek priključka USB ali povezave Bluetooth. Na voljo je tudi poseben priključek za zunanje predvajalnike in pametne telefone, ki ne uporabljajo povezav USB in Bluetooth. »Kupci svoje pametne telefone običajno podrobno prilagodijo svojim potrebam. Menimo, da mora informacijsko-razvedrilni sistem podpirati funkcije pametnega telefona, namesto da bi jih podvajal. To je bistvo sistema Chevrolet MyLink,« pravi Susan Docherty, predsednica in generalna direktorica družbe Chevrolet Europe.
 
S sistemom v vozilih pametni telefon deluje na enak način kot trdi disk vgrajenega informacijsko-razvedrilnega sistema. Uporabniki združljivih naprav lahko v vozilu uporabljajo večpredstavnostne datoteke v pametnih telefonih s pomočjo priključka USB ali povezave Bluetooth, ki jo nudi sistem. 
 
Omogoča tudi klicanje brez vnosa telefonskih številk: voznik lahko v shranjenem imeniku izbere ime, se dotakne gumba za klic in klic predvaja prek zvočnikov avtomobila. Tudi dostop do osebnih predvajalnih seznamov, galerij fotografij, telefonskih imenikov in drugih shranjenih datotek je izjemno preprost. Če avtomobil miruje, lahko potniki gledajo videoposnetke ali diaprojekcije. V nadaljevanju leta bodo na voljo tudi prenosi številnih aplikacij, s katerimi bodo lahko uporabniki sistem Chevrolet MyLink nadgradili po svojih potrebah. 
 
Ta informacijsko-razvedrilna tehnologija bo najprej na voljo letos poleti za modela Cruze in Aveo. Vsa vozila s sistemom Chevrolet MyLink bodo opremljena tudi z vzvratno kamero.