Motrio sedaj tudi na Vrhniki

Poslovno

Z otvoritvijo servisne delavnice AS-RS Avtoservis, d.o.o., na Vrhniki Motrio pridobiva novo neodvisno servisno mesto v Sloveniji. Še ne poznaš blagovne znamke Motorio Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki […]

Z otvoritvijo servisne delavnice AS-RS Avtoservis, d.o.o., na Vrhniki Motrio pridobiva novo neodvisno servisno mesto v Sloveniji.

Še ne poznaš blagovne znamke Motorio

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih.

Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 16 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio.

motorio-vrhnika

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault  že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. Z otvoritvijo servisne delavnice Motrio AS-RS Avtoservis, d.o.o., na Jelovškovi ulici 6 na Vrhniki je mreža samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega novega predstavnika. In to še zdaleč ne zadnjega. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnosti.