MOL in GROWWW2013

Aktualno

Skupina MOL je odprla prijave mednarodnega diplomskega programa Growww2013, ki se bo zaključil 25. aprila 2013. Program je namenjen iskanju in zaposlovanju mladih talentov s področja strojništva, geologije, ekonomije in drugih specializiranih administrativnih področij. Program Growww2013 sestavljata dva programska sklopa. Poleg splošnega izobraževalnega programa bodo študentje sodelovali v poslovnem programu izobraževanja Skupine MOL, ki je […]

Skupina MOL je odprla prijave mednarodnega diplomskega programa Growww2013, ki se bo zaključil 25. aprila 2013. Program je namenjen iskanju in zaposlovanju mladih talentov s področja strojništva, geologije, ekonomije in drugih specializiranih administrativnih področij.

mol v zasavju 2013Program Growww2013 sestavljata dva programska sklopa. Poleg splošnega izobraževalnega programa bodo študentje sodelovali v poslovnem programu izobraževanja Skupine MOL, ki je namenjen boljšemu razumevanju poslovnih posebnosti naftne in plinske industrije, analitičnih metod in orodij, kot tudi temu, da študentje dobijo čim širši pregled podpornih poslovnih dejavnosti naftne in plinske industrije. Poslovni izobraževalni program Growww2013 je sestavljen iz obiskovanj lokacij raziskovanja in produkcije, rafinerij Skupine MOL, predavanj s strani vodstva skupine in nalog, ki jih rešujejo mednarodno sestavljene ekipe.

Že sedmo leto zapored Skupina MOL ponuja diplomantom priložnost, da pričnejo s svojo kariero na enem izmed vodilnih srednjeevropskih podjetij, si pridobijo izkušnje na področju dela pod profesionalnim vodstvom in se dokažejo v medkulturnem delovnem okolju.

Diplomanti lahko v teku projekta svoje prijave oddajo preko prijavnice na spletni strani Growww2013, na katero se lahko prav tako dostopa iz katerekoli spletne strani članic Skupine MOL. Več informacij o programu Growww2013 je na voljo tukaj: http://www.mol.hu/en/about_mol/careers/offers_for_entrants/growww/.

Med marcem in aprilom bo eden izmed pomembnejših komunikacijskih kanalov tudi profil Growww na družbenem omrežju Facebook. Na njem bo moč najti ogromno uporabnih informacij, ki se navezujejo na sam program, na ta način pa bodo tudi vsi diplomanti aktivno vključeni v dogajanje, ki je povezano s samim programom.

Letos program Growww2013 poteka v štirinajstih državah, kar je v celotni zgodovini programa rekordna številka: Madžarska, Hrvaška, Slovaška, Slovenija, Italija, Romunija, Pakistan, Češka republika, Bosna in Hercegovina, Poljska, Irak, Oman, Rusija in Srbija. Skupina MOL je s programom Growww pričela v letu 2007 z željo utrditi svojo poslovno strategijo in poiskati kader nadarjenih in perspektivnih diplomantov, ki si želijo napredovati na poslovnem področju.

V okviru programa Growww se je od njegovega začetka leta 2007 Skupini MOL pridružilo že 1100 novih diplomantov. 90 % od vseh, ki so v programu sodelovali, nadaljuje svojo karierno pot v podjetjih Skupine MOL na Madžarskem, Hrvaškem, Slovaškem, v Sloveniji, Italiji, Romuniji, Pakistanu, Češki republiki, na Poljskem in v Iraku, s čimer predstavljajo 3 odstotke vseh zaposlenih v podjetju.