MINI: sveže možnosti izbire za pridih individualnega sloga

Aktualno

Novi MINI je po besedah proizvajalca močnejši, bolj izpopolnjen in udobnejši, hkrati pa nudi več možnosti za stranke, ki želijo svojemu vozilu dati edinstven slog, kot kadar koli.

Novi-MINI-osebni-pristop

Novi MINI je po besedah proizvajalca močnejši, bolj izpopolnjen in udobnejši, hkrati pa nudi več možnosti za stranke, ki želijo svojemu vozilu dati edinstven slog, kot kadar koli.

Sveža in navdušujoča ponudba za posamezni model specifičnih izdelkov, ki se združi s programom originalne opreme MINI, bo na voljo od prihoda vozila na trg spomladi 2014. Kar pomeni, da si lahko kupci prilagodijo obliko in funkcionalnost MINI po meri svojega individualnega okusa.

Na voljo so izraziti poudarki zunanjosti, zelo kakovostno izdelane podrobnosti za notranjost in ekskluzivna lahka aluminijasta platišča. Vsaka oprema poudarja nezamenljiv značaj novega MINI in osebni slog njegovega voznika.

Novi-MINI-osebni-pristop

Enako kot je temeljito prenovljena tretja generacija MINI, je povsem na novo oblikovana tudi ponudba originalne opreme MINI. Priljubljeni klasični poudarki so še vedno prisotni – vključno s strešnimi grafikami, ohišji zunanjih ogledal in dodatnimi žarometi, vendar je zdaj prisotno tudi nekaj novega in inovativnega. Gre za oblikovni koncept za zunanjosti in notranjost, ki je sestavljen iz štirih MINI Characters, imenovanih Vivid Green, Speedwell Blue, John Cooper Works Pro in Essential Black.

Prvič je originalna oprema MINI precizno usklajena s svojo obliko in barvo. Kar pomeni, da se lahko novi MINI opremi s celo vrsto dodatnih izdelkov, kjer je vsak na voljo za do štiri oblikovne izvedbe opreme. Pionirski pristop, ki zagotavlja usklajeno oblikovanje zunanjosti in notranjosti vozila, se nanaša na tekstilne in gumijaste talne preproge, senčnike, vstopne letve na pragovih, ohišja zunanjih ogledal in notranjega ogledala, strešne in bočne grafike, okvirje smernikov, trakove za ključe okoli vratu, zaščitne etuije in pripomočke za prtljažnik.

Vivid Green: daje izdelkom mladosten in svež videz z vpadljivimi poudarki močne zelene barve na črnem ozadju.

Speedwell Blue: dodaja pridih športnosti in občutek tradicije po zaslugi nove interpretacije rdeče, bele in modre barve britanske zastave Union Jack, v kombinaciji s toplim rjavim tonom.

John Cooper Works Pro: odraža strast do dirkanja z dinamično karirasto zastavo v črni, rdeči in sivi barvi.

Essential Black: preprosto in elegantno oblikovanje, ki ga poudarja diagonalni karirasti vzorec.